1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün geleceğiniz hakkında daha endişeli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yeni başlayacağınız işler gündeme gelebilir. Yolculuk planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerinizi yoluna koymak için çaba sarf edebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Bu konuda yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde ortak para konuları gündeminize gelebilir. Sizi krize sokan konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Başarılı olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki hırslarınızı kontrol etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda yeni alternatifler üretmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. Ortaklı konularla uğraşabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün keyif aldığınız konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sorumlu olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailenizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Toprak ve emlak işleri gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Riskli işlerde dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Eğitim konularında yeni hareketlenmeler olabilir. Mücadele gerektiren işlere girişebilirsiniz. Geleceğiniz için kararlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgili sizden daha büyük kişilerin fikrini alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Parasal konularda daha fazla mücadele gerektiren uğraşlar içinde olabilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratmak için kararlar alabilirsiniz. Otorite olan kişilerden yardım görebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz taraflarınızı kullanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Evde, kendi başınıza vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağından evden çalışmak keyif verebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Evinize almak istediğiniz sanatsal bir obje için finansal bir planlama yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili beklenmedik bir harcama olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Romantik bir seyahate çıkmak keyif verebilir. Eviniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler akşam saatlerinde ilişkilerde tepkisellik yaratabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kendinizi dinlenmeye ayırabilirsiniz. Alacağınız sürpriz bir haber beklenmedik davranmanıza yol açabilir. Önemli kararlar için beklemelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sanatsal yaratıcılığınızı sosyal organizasyonlarda ortaya koyabileceğimiz bir sabah olacak. Akşam saatlerinde ise finansal konularda gelişmeler olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.