1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Burçları için uzun zamandır aradıkları yeniliklerin bir habercisi olabilir. Geçmişle ilgili şimdiye kadar netleştiremediğiniz, kafanızı kurcalayıp duran konuları artık sona erdirme arzunuz bugün yoğunlaşabilir ve bu duruma uygun olarak hareket edebilirsiniz. Bir yandan da hedeflerine sıkı sıkıya bağlı olan Koç Burçları için bugün hedeflerine giden yolda atılacak sağlam bir adımın göstergesi de olabilir. Ulaşmak istediğiniz noktaya giden zorlu yolda sizi bir adım daha ileriye taşıyacak bu adımı atabilmek için gerekli şartların sağlanabileceği bu Salı önemli olan sizin bu şartları fark edip onlara uygun hareket etmenizdir. Bugün iş ortaklıklarınız başta olmak üzere ikili ilişkileriniz konusunda da önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bugün yaşanan iyi ya da kötü her olayı olduğu gibi görüp olduğu gibi yorum yapabilme gücünüz artış göstereceği için üzerinde tarafsızca düşünmeniz gereken olaylar konusunda size büyük fayda sağlanabilecek bir gün olabilir.


Boğa  

Maddi konularda yaşanabilecek olumlu gelişmelerin habercisi olabilecek bir gün niteliği taşıyabilir. Maddi açıdan refah ve güven içinde yaşama arzunuzun yoğunlaştığı bu dönemlerde bu seviyeye ulaşabilmek için riskli adımlar atmanız gerekebilir ve bu riskleri almak için gereken cesareti bulmak için bugünkü enerjinize güvenebilirsiniz. Bugün siz bu kadar çaba sarf etmek zorundayken başkalarının isteklerine rahatça ulaşabiliyor olması moralinizi bozup sizi durgunlaştıran faktörlerden biri olabilir. Ancak sizin elde edeceklerinizin emek ürünü olması dolayısıyla daha değerli olacağını hiçbir zaman aklınızdan çıkarmamalısınız. Sevgili Boğa Burçları, bugün hedefinize giden yolda atmanız gereken adımları analiz etmek adına çaba sarf edebilir ve objektif bakışınız sayesinde bugün sizi ileriye götürecek adımların atılmasına karar verebilirsiniz. Bugün özel ilişkileriniz konusunda da yapmanız gerekenleri gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızdaki insanın ne derece doğru olduğu hakkında kafa yorabilir, vardığınız sonuca göre bundan sonra yapacaklarınızı belirleyebilirsiniz.


İkizler

Perşembe etkisi altında olacağınız en büyük arzunuz refaha ulaşmak ve herkesin baskısından uzak bir şekilde istediğiniz hayatı istediğiniz şekilde yaşamak olabilir. Dünyanın maddi güzelliklerine kapılabilir, bugün bu güzelliklere sahip olmak isteyebilirsiniz. Bugün ilişkileriniz açısından önemli kararlar alabilmeniz için önemli bir gün olabilir sevgili İkizler Burçları. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili objektif bir analiz yapabilir, bu analize göre gelecekle ilgili atmanız gereken adımlara karar verebilirsiniz. Bugün, hayatınıza getirmek istediğiniz yenilikler konusunda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öncelikle, yeniliklerin kalıcı olabilmesi için sağlam temeller üzerine oturtulması gerektiğinin siz İkizler Burçları da pekâlâ farkındasınız, bu bağlamda, yeniliklerden önce temellerinizin analizini ve kontrolünü yapmanız daha yerinde olacaktır. Temelleri kontrol ederken kafanızı kurcalayan birçok konuda da doğru cevaplara ulaşabilir, hayatınızın geri kalanını bir adım daha ötede yaşayabilmeniz için yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz.


Yengeç

Öncelikle bu hafta boyunca yapmanız gereken işleri gözden geçirebilir, her şeye yeteri kadar vakit ayırabilmenizi sağlayabilecek bir planlama ile işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bugün sağlığınız konusunda da önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan ciddi bir tehdit altında olmadığınızı görmek adına kontrollerinizi yaptırabilir, erkenden tedbirler alabilirsiniz. Kötü olduğunu düşündüğünüz tütün mamulleri veya alkol kullanımı gibi alışkanlıklarınızı gözden geçirerek hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Bugün, hayatınızla ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz. Artık geçmişin gölgesinden kendinizi sıyırarak yeniliklere doğru adımlar atmanız gerektiğini fark edebilir, bu doğrultuda yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinizle bir hesaplaşma içine girebilir, içsel huzursuzluklarınızı çözmek için uğraş gösterebilirsiniz. Korkularınızın ne kadar yersiz olduğunu görebilmeniz açısından önemli bir gün geçirebilirsiniz.


 Aslan

Kendilerini dünyanın güzelliklerine kaptırabilir, yaşamaktan zevk aldığı her şeyi üzerinde ikinci defa düşünmeye gerek duymadan açıklayabilir. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz ortamların içinde bulunmak sizin için çok önemli olabilir, bugün sizi kelimelerinizi yutmaya zorlayan insanlardan uzakta geçirerek mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Bugün yaşanabilecek önemli bir gelişme özel hayatınız konusunda olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle yaşadığınız problemlere yoğunlaşabilir, bu problemleri nasıl çözebileceğiniz hakkında kafa yorabilirsiniz. Burada en önemli olan şey karşılıklı düşüncelerinize saygı duymaktır. Ancak bugün kendi ifade özgürlüğünüzü bu denli ön planda tutmaya çalışırken karşınızdaki kişiyi yeterince dinlemek konusunda birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz sevgili Aslan Burçları. Bugün atacağınız her türlü adımda bugünün bir yarını da olduğunu bilerek davranış sergilemelisiniz.


Başak

Burçları için en ön plandaki şey kendileri olabilir. Ortam ne olursa olsun önceliği kendi rahatlığınıza verebilir, buna uygun davranışlar sergileyebilirsiniz. Hem mesleki ilişkileriniz hem de özel hayatınız konusunda kendinize olan bu düşkünlüğünüz çerçevesinde yenilikler getirme düşüncesine sahip olabilirsiniz, ancak bu yenilikler herkesin hoşuna gitmeyecektir. Bu nedenle bugün birtakım sıkıntılar yaşayabilir, önemli insanlarla hararetli tartışmalara girebilirsiniz. Bugün sevgili Başak Burçları kendi güçlerinin fark edilmesini ve önemsenmesini isteyebilir. Kendinizi bu denli öne çıkarma arzunuzun altında yatan sebep de bu olabilir. Hem maddi hem de manevi alanda yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturmaya çalışırken daha dikkatli davranışlar sergilemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Objektifliği elden bırakmadan, kendinizi ön plana çıkardığınızı hissettirmeden atacağınız adımlar geleceğinize giden yolda önemli yerlere sahip olabilir.


Terazi

Hayatınızı ciddi bir şekilde gözden geçirmeniz için gereken güce sahip olduğunuzu hissederek güne başlayabilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden düşünebilir, bu hedeflere giden yolda neler yapmanız gerektiğini analiz edebilirsiniz. Bugün umutla dolu hissedebilirsiniz, sevgili Terazi Burçları. Kendinizi refah düzeyine nasıl ulaştırabileceğinizi düşünebilir, doğru adımları atmaya uğraşabilirsiniz. Bugün ev içindeki yaşamınız da dâhil olmak üzere, hayatınızla ilgili birçok alanda yenilikler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlara varabilir, bundan sonrası için yapmanız gerekenler konusunda çok daha ciddi bir duruş sergileyebilirsiniz. Sahip olduğunuz bu istek kararlı davranmanızda ve geleceğe dair kalıcı çözümler yaratmanızdan en büyük yardımcısı olacaktır. Bugün her şeyden önce varmak istediğiniz noktaya gidene kadar pes etmeyeceğinize dair kendinize söz vermelisiniz ve bu sözden hiç çıkmadan çabalamaya devam etmelisiniz.


Akrep

İkili ilişkileriniz başta olmak üzere birçok konuda uzlaşmacı olmanız gerektiğini fark ederek buna uygun davranışlar sergileyebilirsiniz. Hislerinizi değiştirmeden, ancak karşınızdaki kişiyi de kırmadan ifade edebilme gücünüzü arttırmaya uğraşabilir, sorunlarınızı çözebilmek adına çaba sarf edebilirsiniz. Tabii ki de böyle bir çabanın sonuç verebilmesi için iki tarafın da aynı derecede özveride bulunması gerekecektir sevgili Akrep Burçları. Bugün gerçekçi davranmanız çok önemli bir yere sahip olacaktır. Özellikle özel hayatınızı ilgilendiren konularda gerçekçi ve objektif davranmanız hayati bir yere sahip olabilir, bugün karşınıza ne gelirse gelsin yılmadan devam etmeli, düştüğünüz yerden daha da güçlenerek kalkmayı başarmalısınız. Sizi engellemek isteyenlere karşı dimdik ayakta durmalı, çaba sarf etmelisiniz. Sahip olduğunuz güç sayesinde bunu başarabileceğinize emin olabilirsiniz sevgili Akrep Burçları.


Yay

Şimdiye kadar almayı düşündüğünüz ancak bir türlü yürürlüğe koyamadığınız kararları hayata geçirmeniz açısından etkili bir gün olabilir sevgili Yay Burçları. Ancak kararlarınızın etkili ve uzun süreli olabilmesi için bu kararları üzerine kurduğunuz temellerin sağlam olması gerektiğinin farkında olmalı ve bu konuda gerekli analizler yapmalısınız. Yeni kararlar hayatınızın her alanını etkileyeceği için önünüzde engel oluşmadığından emin olmalı, özellikle duygusal ilişkilerinizin değişmenizin önünde büyük bir engel olarak durmayacağından emin olmalısınız, bugün kendinizi ifade etmek konusunda çok rahat davranabilir ve kendinizi tutmadan söylemek istediklerinizi doğru kelimelerle ortaya koyabilirsiniz. Bu gücünüz hem iş yerinizde, hem de özel hayatınızda girdiğiniz ortamlarda en büyük yardımcılarınızdan olabilir. Bugün eskilerden kalma bir kişiyle görüşebilir veya eskide kalmış olan bir projenin yeniden canlandığına şahit olabilirsiniz.


Oğlak

 için en gerekli olacak şey doğru düşünme yeteneğidir. Fazla iyimser veya fazla kötümser, fazla gerçekdışı ve abartılı düşüncelerden olabildiğince uzak durmalı ve hayatınızı olduğu gibi görmeye çalışarak kusurlarınızı doğru bir şekilde tespit etmek adına uğraş göstermelisiniz. Dağınık düşüncelerden uzak durmalı, kafanızdaki her şeyi bir çatı altında toplamaya çalışmalısınız. Bugün hayatınızın birçok alanında yenilikler getirme kararı alabilirsiniz sevgili Oğlak Burçları, bu kararların altında yatan en önemli sebep ise maddi açıdan güvende ve daha iyi bir seviyede olma arzunuz olabilir. Bugün iş yerinizde veya özel hayatınızda yaşadığınız eski bir problemin yeniden gün yüzüne çıktığına şahit olabilirsiniz, ancak doğru adımlarla bu problemleri rahatlıkla çözüme kavuşturabileceğinizden emin olmalısınız. Bugün yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz alanlarda geri planda durmamalı, niteliklerinizi göz önüne çıkarmalısınız.


Kova Hem haftaya hem de yeni aya moraliniz yükselmiş bir şekilde başladığınızı hissedebilirsiniz. Hayata karşı sevgi dolu bir bakış sergileyebilir ve iyimser düşüncelerin etkisi altında kaldığınızı görebilirsiniz. Bu iyimserlik psikolojinizi rahatlatacak ve yeni kararlar almanızda size yardımcı bir etkiye sahip olacaktır. Sevgili Kova Burçları bugün iyiliğinizi düşünen ve yanında mutlu hissedeceğiniz insanlarla birlikte olmak sizin için olumlu etkilere sahip olabilir. Hedeflerinizi gözden geçirirken bu olumlu psikolojinin yararını görebilirsiniz. Vereceğiniz kararların hayatınızı daha iyi bir noktaya taşıyacağından emin olmanız gerekebilir. Bugün gireceğiniz toplantılarda veya hala öğretim hayatına devam ediyorsanız gireceğiniz sınavlarda rahatlıkla başarı gösterebilir ve kendinizi üstlerinizin gözünde daha iyi bir noktaya getirebilirsiniz. Bugün hayatınızı düzenlemek adına karşınıza çıkan hiçbir engelin sizi durdurmasına izin vermemeli ve disiplinli bir şekilde adım atmaya devam etmelisiniz.


Balık ikili ilişkileriniz konusunda önemli kararlar almanız gerekebilir, mantıklı düşünmeniz gerekebilir ve objektif analizler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere yönelik sahip olduğunuz iyimser tavır bazı gerçekleri gözden kaçırmanıza sebep olabilir, bu da vermeniz gereken kararlardan sapmanıza sebebiyet verebilir sevgili Balık Burçları. Bugün hayatınızı daha iyi bir noktaya taşımak için yapmanız gereken her şeyi gözden geçirebilir, size en uygun gidiş yolunu seçmeye başlayabilirsiniz. Bugün iş yerinizde veya okulunuzda da önemli gelişmelere şahit olabilir, kendinizi öne çıkarabileceğiniz etkinliklere katılarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Şimdiye kadar yaşamış olduğunuz olumsuzlukların yolunuza çıkmasına izin vermemeli, hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz. Kararlı ve disiplinli davranırsanız istediğiniz her şeye rahatça ulaşabilirsiniz, bunu hiçbir zaman unutmamalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.