1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddesel konularda, duygusal paylaşımlara uzak davranarak, çevrenizde gizemli bir hava estiriyorsunuz. Bugün, partnerinizin yaklaşımlarına karşı kayıtsız değilsiniz. Fakat finans konularıyla ilgili pürüzlerinizde ondan yardım alabilirsiniz. İçinize kapanmak ve çekimser davranmak size ruhsal anlamada zarar verebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İçinde bulunduğunuz mekanda yapmak istediğiniz değişiklikler, birlikte yaşamınızı paylaştığınız kişilere de fayda sağlayacak. İstekleriniz doğrultusunda gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinizi ifade ederken çok fazla tavizkar konuşmayın fakat, nazik olmayı da unutmayın. Çünkü, bu tür konularda yanlış anlaşılabiliyorsunuz

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sizin için şu an en önemli konu; etrafınızda kişileri ikna ederek, izlemek istediğiniz rotanın doğru olduğunu onlara gösterebilmektir. Bu konudaki beklentileriniz istediğiniz hızda olmayabilir. Bunu bir gecikme olarak yorumlamayın. Sonucu sizin için pahalıya mal olabilecek riskli konularda, çok iyi bir ön hazırlık yapmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün Ay'ın konumu, maddesel kazançlarınızı farklı bir biçimde etkiliyor. Hırslı ve güçlüsünüz. Elinizde olanakları kendi lehinize olumlu bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Hoşnut olmadığınız şartları kolayca bertaraf etme şansına sahipsiniz. Üstün nitelikli kişilerle iş birliği içinde olacak ve mutlu olacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurmasını önlemek sizin elinizde. Sistemli davranışlarınızla bağdaşmayan çalışmalar, canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olun.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevresel iletişim konusunda iyimser davranmakla olumlu olayların başlangıçlarını yapacaksınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflere açıksınız ve bir takım gelişmelere pozitif yaklaşımlarınızın artışını göreceksiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Maddi konularda garip bir huzursuzluğunuz var. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşüyorsunuz. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğinize sahipsiniz. Küçük detaylar size engel olmamalı. Yeter ki, siz yapmaya karar verin ve uygulayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yüksek hayalleri olan bir kişisiniz ve Venüs ve Merkür tepe evinizde ilerlerken, toplumsal hırslarınızı ön plana çıkarıyor. Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınızı ön plana çıkacaktır. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek gerekli iş birliğini sağlayabileceksiniz.Üst düzey kişilerle görüşmeleriniz olacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Maddi konularda kişisel hırslarınızı gizleme ihtiyacı içindesiniz fakat, kendinizle ilgili çevrenize bilgi vermekten hoşlanmıyorsunuz. Kazançlarınız konusunda, daha dikkatli davranmalısınız. Karşı tarafla güçleriniz birleştirmek için, bazı doneleri istediğiniz tarzda kullanacaksınız. Maddi konularda güven arzunuz ön planda.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Venüs ve Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Bireysel egonuzla, içsel duygularınız bazı çatışmalara neden olacaktır. Arzular ve güçlü istekler arsında yaşadığınız gelgitler, amaçlarınızı da bir bakıma ön plana çıkaracaktır. Bu özelliğinizi, en çok karşılıklı ilişkilerinize yansıtacaksınız. Sinirli tavırlarınız tepki alabilir

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizde odaklaşma zorlukları yaşayacaksınız. Fedakarlıklarınızın anlaşılmaması duygusuna kapılabilirsiniz. İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.