1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 TIRDA ZULALANMIŞ BİNLERCE ŞİŞE İÇKİ!
2 TIRDA ZULALANMIŞ BİNLERCE ŞİŞE İÇKİ!

2 TIRDA ZULALANMIŞ BİNLERCE ŞİŞE İÇKİ!

Tırlarda İçki Zulası…

A+A-

 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri önceki akşam Mağusa Limanı’nda düzenledikleri başarılı operasyonda 2 tırda zulalanmış binlerce şişe içki ele geçirdi. Ele geçirilen ve gümrüğe beyan edilmeyen toplam 2 bin 487 teneke Green Garden, 232 şişe Jack Daniels, 8 şişe Yeni Rakı, 1 şişe Chivas Regal, 24 şişe Ballantines ve 1 şişe Tekila marka içkilerin Türkiye’ye götürülmek istendiği öğrenildi.

Konu içkileri kaçak olarak Türkiye’ye götürmek isteyen Bilal Doğruer ve Bilal Baraş isimli tır şoförlerine ise Gümrük Dairesi tarafından ceza kesildi.

kacak.jpg

TIRLARDA İÇKİ ZULASI…

Elde edilen bilgilere göre önceki akşam Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Mağusa Limanı’nda yapılan operasyonda Bilal Doğruer’in kullanımındaki 33 BAL 73 plakalı tırın dorsesine zulalanmış vaziyette 1623 adet Green Garden marka teneke viski, 24 şişe Ballantines, 80 şişe Jack Daniels, 1 şişe Chivas Regal, 11 şişe Yeni Rakı ve 1 şişe Tekila ele geçirildi.

Bilal Baraş’ın kullanımındaki 33 D 5267 plakalı tırın dorsesinde ise zulalanmış vaziyette 864 adet Green Garden marka teneke viski, 152 şişe Jack Daniels ve 7 şişe Yeni Rakı ele geçirildi. Bilal Doğruer ile Bilal Baraş isimli tır şoförlerine Gümrük Dairesi tarafından 10’ar bin TL ceza kesilirken, ele geçirilen içkilere ise yine Gümrük Dairesi tarafından el konuldu.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.