1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 YILA ÇARPTIRILDI!
2 YILA ÇARPTIRILDI!

2 YILA ÇARPTIRILDI!

Çalıştığı yerde hırsızlık yapmıştı...

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Lefkoşa’da pazarlamacı olarak çalıştığı işyerinden 24 bin 869 TL ve cep telefonu çalan Dolunay Hoplar’la ilgili karar açıklandı.

Lefkoşa’da pazarlamacı olarak çalıştığı işyerinden 24 bin 869 TL ve cep telefonu çalan Dolunay Hoplar, 2 yıl hapis cezası aldı.

Toplumda tedirginlik yaratan suçlar
Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesini oluşturan Başkan Nüvit Gazi, Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip ve Yargıç Umut İnan’ın huzurunda kararı açıklanan davada kararı Nüvit Gazi açıkladı. Başkan Nüvit Gazi, Lefkoşa’da çalışmakta olduğu Her Ticaret LTD. isimli işyerinde pazarlamacı olarak çalışan sanığın 6 aylı süreçte 24 bin 869 TL ve 500 TL değerinde cep telefonu çaldığının altını çizdi. Gazi, sanığın işlediği suçların toplumda tedirginlik yarattığını belirterek, bu tür suçları işleyen ve işleme eğiliminde olan kişilere karşı caydırıcı ve ibret verici cezalar verilmesi gerektiğine değindi. Sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, sanığa oybirliği ile 2 yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.