1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 2 yıllık erkek arkadaşı kadın çıktı
2 yıllık erkek arkadaşı kadın çıktı

2 yıllık erkek arkadaşı kadın çıktı

2 yıllık erkek arkadaşı kadın çıktı

A+A-

İngiltere’nin Chesire bölgesindeki Willaston kentinde yaşayan bir kadın, kanser olduğu ve vücudundaki yaralardan utandığını iddia ederek genelde kendisiyle internet üzerinden görüşmekle yetinen ve buluştuklarında da gözlerini bağlayıp onunla o şekilde ilişkiye giren erkek arkadaşının aslında kadın olduğunu öğrendi.

İsmi basına açıklanmayan genç kadın, 2011 yılında Kye Fortune isimli bir adamın Facebook’ta kendisine arkadaşlık isteği gönderdiğini açıkladı. Fortune ile internet üzerinden konuşmaya başladığını ve kısa sürede duygusal olarak ona yakınlaştığını açıkladı.
 
Chester Kraliyet Mahkemesi’nde konuyla ilgili görülen davada ifade veren kadın, Fortune’un ona ciddi bir trafik kazası geçirdiğini ve sonra da beyninde bir tümör bulunduğunu söylediğini ve bu nedenle onunla henüz yüz yüze görüşemeyeceğini iddia ettiğini söyledi.
 
Genç kadın yüz yüze görüşmeseler de Fortune ile sık sık telefonda konuştuklarını ve onun sesinin ince olduğunu fark ettiğini ancak bunun üzerinde durmadığını söyledi.
 
Kadın Kye Fortune’un ona sık sık hastalığı sırasında verdiği destek için teşekkür ettiğini ve “onunla evlenip çocuk yapmak istediğini” söylediğini de açıkladı. Kadın uzun süre telefon ve internet üzerinden ilişki yaşadıktan sonra Fortune ile Chester Oteli’nde buluşmaya karar verdiklerini açıkladı.
 
Buluşma sırasında “hastalığı nedeniyle vücudunda bulunan yaralardan utandığı için” Kye Fortune’un kendisinden gözlerini bağlamasını istediğini söyleyen kadın bu talebi kabul ettiğini ve daha sonra gözlerindeki bağı çözmeden  Fortune ile seks yaptığını açıkladı.
 
Davacı kadın bu olaydan sonra sık sık Kye Fortune ile buluşup yine onu hiç görmeden seks yaptığını ama sonunda “bir şeylerin yanlış olduğunu” düşünerek cinsel ilişki sırasında gözlerindeki bağı çıkarttığını açıkladı.
 
KARŞISINDA KIZ ARKADAŞINI GÖRDÜ
 
Davacı gözlerindeki bağı çıkarttığında karşısında bir süre önce tanışıp yakın arkadaş olduğu 25 yaşındaki arkadaşı Gayle Newland’ı gördüğünü söyledi.
 
Genç kadın Newland’ın daha önce kendisine Kye Fortune’u tanıdığını iddia ettiğini de açıkladı.
 
Mahkemede Newland’ın kurbanı ile cinsel ilişki kurmak için yapay bir penisten yararlandığı da belirtildi.
 
Gayle Newland mahkemede kendisine yöneltilen 5 cinsel saldırı suçlamasını reddetti. Dava devam ediyor.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.