1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

 

KOÇ
Ay, bilinçaltınızı olumlu etkiliyor. Venüs Karşıt burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal konularda takılı kalacağınız bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cinsin üzerinizdeki etkisini siz de fark ediyor fakat belli etmek istemiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız.

BOĞA
Sizi motive edecek arkadaşlara ve çevreye ihtiyaç duyacağınız bir gün içindesiniz. Başkalarının hakkınızda söyledikleri çok önemli olurken, siz fikirlerinizi söylerken daha temkinli davranıyorsunuz. Onlarla aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Duygusal sezgilerinizde artış var.

İKİZLER
Ay, tepe evinizde ilerlerken, duygusal değişimlerinizi işinize yansıtacaksınız. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır. Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok.

YENGEÇ
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Bugün uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Aile içi sorunlar gündem kazanacak.

ASLAN
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz. Siz her zaman gizliliğe karşısınız.

BAŞAK
Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir.

TERAZİ
Venüs, burcunuzda ilerlerken, kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar yapacaksınız. Çevrenizde farklı kişilerin olması ilginizi çekiyor ve kendinizce eğleniyorsunuz. Fakat her şeyi irdelemekten vazgeçmelisiniz.

AKREP
İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Gücü sevmenize rağmen sizden daha üstün kişilerin fikirlerini de kabul etme konusunda tereddütler yaşıyorsunuz.

YAY
Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran davranışlar sergilemenize neden olacaktır. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız

OĞLAK
Bugün ilişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Deneylemediğiniz olaylarda, kişiliğinizi ortaya koyamıyorsunuz. Ay, tepe evinizde ilerlerken, sıra dışı düşünceler içindesiniz. Çevrenizde, güven konusunda tereddütleriniz var.

KOVA
Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan konuyu bulmaya çalışıyorsunuz. Venüs Kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal motivasyonunuzu arttıracak işler peşindesiniz.

BALIK
Ay'ın bulunduğu konum, maddesel konularda sezgilerinizi ön plana çıkarıyor. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.