1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Arkadaşlarınız da sizin için en az aileniz kadar önemli olmalı. Sevdiğiniz insanları birbirleriyle tanıştırıp kaynaştırmak için mükemmel bir gün. Hemen bir etkinlik planlamaya başlayın!

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eğer bugün arkadaşlarınızla buluşmayı düşünüyorsanız onları evinize akşam yemeğine davet edin. Yemek yerken edilen sohbetler sizi dostlarınızla daha da yakınlaştıracak ve keyifli bir akşam geçirmiş olacaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Arkadaşlarınızdan birinin maddi olarak zor zamanlar geçiriyor olması sizinle beraber eğlenemeyeceği anlamına gelmiyor. Eğlenceli bir Cuma akşamı için dışarı çıkmak şart değil. Evde de istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yapmanız gereken bir sunumun olması sizi gereğinden fazla geriyor olmalı. Kendinize güvenin çünkü tahmin ettiğinizden de daha çok şey biliyorsunuz ve bunu insanlara aktarmaya hazırsınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün için yapmayı planladığınız ev işlerinin eşiniz tarafından halledildiğini duyduğunuz anda sevinçten uçacaksınız. Eşinize teşekkür etmek için onu yemeğe çıkarmaya ne dersiniz?

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş ve özel hayatınızdaki dengeyi tutturamamanız sizi zorluyor olmalı. Etrafınızdaki negatif enerji yayan insanlardan uzaklaşmaya çalışın ve enerjinizi yükseltecek etkinliklere katılın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Üstesinden gelemediğiniz zorluklar için sizden daha bilgili insanlardan yardım almaktan çekinmeyin. “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” cümlesi kulağınıza küpe olsun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Sabahın erken saatlerinde kendinize koyduğunuz yeni bir hedef olmalı. Bu hedefe ulaşmak için var gücünüzle çalışacak ve hatta gece geç saatlerde istediğiniz neticeyi alacaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Her zaman neşeli olmanız mümkün değildir. Eğer bugün içinizden hiçbir şey yapmamak geliyorsa bunu kabullenin. Hissettiklerinizi kabullenmek kendinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yeni fikirlere alışmak sizi zorlayabilir. Fakat bu fikirleri kabul etmezseniz ileride pişman olabilirsiniz. Bu yüzden alıştıklarınızdan biraz uzaklaşıp yeniliğe adım atmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Spor yapmaya başlamak istiyorsunuz ama asla başlayamıyorsunuz. Bugün kendinizi motive etmeli ve sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atmalısınız. Emin olun spor yapmayı çok seveceksiniz!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.