1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Size yaşatılan haksızlıkları bir kenara bırakmanın zamanı. Bugün bir çok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek bazı kişi ve olayı yaşamınızdan çıkaracaksınız.

BOĞA: Gün boyunca bilgi alışverişinde bulunabilir, çevrenizle iletişimde kalabilirsiniz. Gün içerisinde önemli bir toplantıya katılabilir, burada yapacağınız konuşmanızla dikkat çekeceksiniz.

İKİZLER: Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermeniz gereken bir gün. Sizin için zor bir gün olabilir ancak mücadele edin ve zorluklar karşısında geri adım atmayın.

YENGEÇ: Bugün içinde bulunduğunuz bazı şartlardan dolayı rahatsız olabilir ve bunu dile getirebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyamadığınızı ve kendinizi açıkça ifade edemediğinizi düşünüyorsunuz.

ASLAN: Bugün kendinizi ve yeteneklerinizi göstermek için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kendinizi hata yapmamak için çok fazla uyarıyor ve çok fazla kasıyorsunuz.

BAŞAK: Daha rahat ve kendinizden emin olmalısınız. Enerjiniz yüksek ve çevrenizle oldukça uyumlusunuz. Romantik bir yemek için güzel bir gün.

TERAZİ: Bugün kendinizle ilgili bazı kararlar alabilir ve hemen uygulamaya koyabilirsiniz. İş hayatınızda ise ilerlemenizi engelleyen bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

AKREP: Azimle ve sabırla istediğinizi elde etmek için çalışmaya devam etmelisiniz. Ertelediğiniz bütün işlerinizi bugün yapma niyetindesiniz.

YAY: Bugün yalnız olmak isteyebilir ve sakin kafayla bazı işlerinizi toparlamaya çalışabilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek için güçlü kişilerin yardımına ihtiyacınız olabilir.

OĞLAK: Bugün oldukça meraklısınız. Çevrenizdeki herkese soru sorabilir ve merak ettiğiniz şeylerin nedenlerini araştırabilirsiniz. Öte yandan kaybettiğiniz bazı şeylere bugün ulaşacaksınız.

KOVA: Sizin için zor bir dönem başlıyor. Güçlü olmalı, kendinizi bırakmamalısınız. Zira bugünlerinizin geçmişteki hatalarınızdan kaynaklandığını bilmelisiniz.

BALIK: Bugün iletişiminiz oldukça kuvvetli. Çevrenize karşı dokunaklı konuşmalar yapabilir ve onları ikna edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.