1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Önemli anlaşmalar ve toplantılar yapabilirsiniz. Yoğun bir gün sizi bekliyor olacak. Bu süreçte aşk hayatınız da önem kazanıyor.

BOĞA: Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz. Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

iKiZLER: Olumlu gelişmelerle harekete geçebilirsiniz. Ancak yeni ve farklı olan görüşlere bakış açınızı değiştirmeniz gerek. Zira kendinizi yenilemeniz gereken uzunca bir süreç içindesiniz.

YENGEÇ: Bugün kendinizi çevrenizdeki kişilere ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İç huzurunuz için kendinizle baş başa kalmak, kendi içinizde düşünmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Ortaklıların ve finansal konuların üzerinde ciddiyetle durmanız gerek. Sizin dışınızda gelişecek ortak harcamalar sorun olabilir. Yine bu dönem borç alacak konularınızı daha gerçekçi bir şekilde planlamanız gerekiyor.

BAŞAK: Pek çok olay sizin kontrolünüz dışında devam etmekte. Sizi uyum sağlamaya zorlayan konulara daha toleranslı bakmalısınız. Yeni bir denge kurmanız gereken ortaklıklarda yenilikler öne çıkabilir.

TERAZİ: İş ortamınızda etkili ve dikkat çekici konuşmalarınızla başarı sağlayabilirsiniz. Bazı önemli kararlar alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu süreçte arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz.

AKREP: Emek vermeniz gereken koşullar sürmekte. İş ortamında sizi uzun zamandır zorlayan gelişmelere alışmış olmalısınız. Bu sayede çalışma biçiminizde önemli değişikliklere gidebilirsiniz.

YAY: Yaratıcı ve orijinal fikirlerinizin güçlü olduğu şu günlerde kariyerinizde ilerleme sağlamanıza yardımcı olacak kişilerle görüşebilirsiniz. Bu süreçten kazançlı çıkabilirsiniz.

OĞLAK: Son derece iyimser ve kararlı bir dönem içindesiniz. İçinde bulunduğunuz koşullar sizi yaratıcı çalışmaları içine itecektir. Yaptıklarınızla dikkat çekici sonuçlar alabilirsiniz.

KOVA: Bugün önemli konuşmalar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde bilinçli davranacak ve ne istediğinizi bileceksiniz.

BALIK: Aşktan yana şansınızın açık olduğu bir gün. Sevdiğinizle yapmak istediğiniz önemli görüşmeleri yapabilirsiniz. Onunla birlikte vakit geçirmek sizi olumlu yönde etkileyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.