1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Pek çok kişiyi ilgilendiren ve eğer yeteri kadar çalışırsanız başarıya ulaşabileceğiniz önemli bir görev alabilirsiniz. Bu konu kişisel çıkarları bir kenara bırakıp daha geniş düşünmeyi ve fedakarlık yapmayı gerektirecek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün eğer bir hukuki sorun nedeniyle harekete geçecekseniz sonuçlar olumlu ya da olumsuz anlamda hiç beklenmediğiniz boyutlara gelebilir. Her türlü ihtimali düşünmeye, etraflıca değerlendirip tedbirli olmaya çalışın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bulunduğunuz ortamlarda, dahil olduğunuz işlerde rehavete yer yok. Sizi hırslandıracak ve başarıya hazır hissetmenizi sağlayacak birilerine yakın durabilirsiniz. Mutlaka ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayacaklardır.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eşiniz ile uzun vadeli planlarınız gündemde olacak bugün. Olaylar benim benim görüşlerim doğrultusunda şekillensin diye ısrarcı olmayın. Ortak kararlara güvenin. Belirsizlikler karşısında göstereceğiniz katı tutumdan vazgeçin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sağlığınıza ve yaşam standartlarınıza yönelik yapacağınız düzenlemeler, uygulanması imkansız bir disiplin içermemeli. Eğer daha zinde ve verimli olmak istiyorsanız sadece bedensel değil ruhsal ihtiyaçlarınızı da dikkate alın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Anne-babalar çocuğunuzla olan iletişiminizdeki esneklik çok önemli. Bazı kurallar ve sınırlar sorgulanabilir. Eğer bu sorgulamayı siz bilinçli olarak yapmazsanız, yapmanıza sebep olabilecek beklenmedik tepkiler gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün özel hayatınızı ilgilendiren konularda çok fazla sorumluluk almadan özgür bırakılmak isteği duyabilirsiniz. Ancak siz yapmazsanız aksayacak olan bir takım aile işleri ve günlük görevlerinizi aksatacak kaçışlar olmamalı.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün zamanı hızlandırmak ve işlerinize ivme kazandırmak adına yapacağınız alternatif planlar eğer üzerinde çalışılmamış ve netliği olmayan şeylerse aksine sizi zora sokabilir. Bilgi açığı için bir bilene başvurmak şart.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Aslında almayı planlamadığınız veya belki de almanızın çok anlamlı olmadığı bir şey için bir para çıkışı olabilir bugün. Bütçenizde açık vermek istemiyorsanız bu geçici hevese dik durun. Para harcama konusu bugün risk sizin için.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Söylediklerinizin çok fazla dikkate alınmadığını veya size verilen sözlerin yerine getirilmediğini düşündürecek kişi ve olaylar çıkabilir karşınıza. Kimseye bağımlı olmadan yapacağınız işlerden çok daha fazla verim var bugün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün mümkün olduğu kadar sessiz ve dingin ortamlarda çalışın. Ancak izolasyon konusunu da fazla abartmayın. Duygusal olarak karışık bir gün. Dengesiz ruh hali söz konusu olursa enerjinizi yükseltecek biri iyi gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sizi olayları farklı bir pencereden değerlendirme konusunda destekleyen, değişik insanlarla bir arada olma ihtimaliniz var. Ancak alınması gereken önemli bir karar söz konusu ise nihai karar sizin mantığınızdan çıkmalı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.