1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 GRAM EROİN!
20 GRAM EROİN!

20 GRAM EROİN!

20 gram eroin!

A+A-

Lefkoşa bölgesinde önceki akşam Cürümleri Önleme Şubesi tarafından düzenlenen operasyon sonucunda 20 gram eroin olduğuna inanılan madde ele geçirilirken olayla bağlantılı oldukları iddia edilen Mehmet Yıldırım ve Muhammed Özmen dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru, zanlı Mehmet Yıldırım ve Muhammet Özmen’in 4 Şubat tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu, alma ve verme” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Zanlı Mehmet Yıldırım’ın Lefkoşa bölgesinde CÖŞ ekipleri tarafından şüpheli olarak görülerek üzerinin arandığını aktaran Cemal Ramiz, zanlının tasarrufundan yaklaşık 20 gram ağırlığında eroin olduğu düşünülen madde bulunarak zanlının gözaltına alındığını belirtti.

Zanlıdan yürütülen soruşturmada söz konusu maddeyi 3 Şubat tarihinde zanlı Muhammet Özmen’den aldığının tespit edildiğine değinen Ramiz, zanlının Lefkoşa bölgesinde tespit edilerek gözaltına alındığını kaydetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın henüz çok yeni olduğuna, aranan kişilerin ve aranan emarelerin olduğuna değinen polis memuru Cemal Ramiz, yürütülen polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak yürütülen soruşturmanın selameti açısından her iki zanlının da 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.