1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 GRAM KOKAİN,85 GRAM HİNTKENEVİRİ
20 GRAM KOKAİN,85 GRAM HİNTKENEVİRİ

20 GRAM KOKAİN,85 GRAM HİNTKENEVİRİ

Evinde 20 gram kokain, 85 gram da hintkeneviri bulunan Raif Dinçkol’un...

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’da ikamet eden Raif Dinçkol isimli şahsın evinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri’nin ihbar üzerine yaptığı aramada, 20 gram kokain ile 85 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Polis tarafından gözaltına alınan ve mahkeme kararıyla tutuklanan zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Evinde yapılan aramada kokain ve Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan 57 yaşındaki Raif Dinçkol hakkındaki soruşturma devam ediyor. Soruşturma amaçlı bir gün polis gözetiminde tutulan zanlı dün ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa’da duruşmaya çıkarılan zanlı hakkında üç gün daha tutuklama talep edildi.

Tutuklama duruşmasında zanlının evinde 12 Şubat tarihinde arama yapıldığı, yapılan aramada buzdolabında 85 gram Hint keneviri, yatak odasında ise 20 gram kokain türü uyuşturucu madde ve üzerinde kokain kalıntısı olan hassas terazi ele geçirildiği belirtildi.

Alınacak ifadeler var

Polis, gözaltına alınan zanlının hint kenevirini 125 gram şeklinde kokaini ise 26 gram ağırlığında Metehan Sınır Kapısı’ndan ülkeye soktuğunu itiraf ettiğini açıkladı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve kayıp emareler olduğunu kaydederek zanlının üç gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlının tutukluluk süresini üç gün daha uzattı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.