1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 GÜN SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU!
20 GÜN SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU!

20 GÜN SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU!

Olay polise 20 gün sonra yansıdı...

A+A-

20 gün sonra şikayetçi oldu!

Lefkoşa’da bir üniversite kampusu içerisinde 8 Kasım tarihinde meydana gelen “Ciddi darp” ve “Vahim zarar” olayı polise 20 gün sonra yansıdı. Aynı okulda okuyan E.E. isimli kızla çıktığı için Diray Mecdel’i ciddi şekilde döverek yaralanmasına neden olan zanlı Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz’in dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şubede görev yapan polis memuru Fahri Gümüşsoy mahkemede verdiği ifadesinde Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz’in şubeye gelen Diray Mecdel’in şikâyeti üzerine tutuklandığını anlattı. Polis memuru Fahri Gümüşsoy,  Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz’in Diray Mecdel’i E.E. isimli bir kızla arkadaşlık yaptığı için 8 Kasım tarihinde saat 15.00 sıralarında Lefkoşa’da bir üniversite’nin kampusu içerisinde yüzüne yumruk atarak, bedensel zarara uğrattıklarını kaydetti.

Fahri Gümüşsoy, Diray Mecdel’in 28 Kasım tarihinde Lefkoşa Adli Şubeye gelerek Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz isimli kişilerden şikâyetçi olduğunu söyleyerek, aynı gün zanlıların tutuklandığını söyledi. Gümüşsoy yapılan soruşturmanın ardından zanlıların 29 Kasım tarihinde dava okunup serbest bırakıldıklarını ifade etti. Polis memuru  “vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlamaları ile ilgili soruşturmanın tamamlandığını Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz’in ileride davalarında hazır bulunmalarını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, Yalın Mutlu ve Okan Can Karadeniz’in ülkede öğrenci olduklarını ve hiçbir bağları bulunmadığını göz önünde bulundurarak ileride davalarında hazır olmalarını sağlamak için yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak serbest bırakılmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.