1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:
Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi olumlu yönde alabileceğinize işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz artarken emeklerinizin karşılığını almaya başlamanın heyecanı ruhunuzu saracaktır. Özel yaşamınızda ise; keşkeleriniz sürekli zihninizi yiyip bitiren düşüncelerinizi paylaşmadıkça mutlu olup mutlu edemeyeceğinizi bilerek duygularınızı özgür bırakmalısınız.

BOĞA:
Gökyüzü başarılı bir güne işaret etmekte. Maddi manevi şansın sizden yana olduğu bir gündesiniz. Önemli bir teklif ya da güçlü bir iş birliği söz konusu olabilir. Gizliliğe önem verin ve gelen projeleri en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise; eş yada sevgilinizin sevgi dolu sözleri başbaşa kalacağınız bir sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu boyun ve boğaz ağrıları olmalı.

İKİZLER:
Gökyüzü bugün lehinize gelişen konularda beklenmedik krizler yaşanabileceği yönünde uyarıyor sizleri. Bugün gözünüzü dört açın ve fark ettiğiniz her olumsuzlukta tepkinizi ortaya koyun. Hakkınız olan için mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise; evli İkizler eşin ailesi ile ilgili yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Sakin davranın ve olayları büyütmeden hareket edin.

YENGEÇ:
Gökyüzü bugün duygusal olarak kendinizi bitkin huzursuz kaygılı hissedebileceğinize işaret etmekte. İşinizle ilgili önemli kararları başka bir zamana ertemeniz yararınıza olur. Özel yaşamınızda ise; özellikle evli Yengeç’ler eşle iletişim kurmanız oldukça güçtür. Siz ‘’A’’ dersiniz o ‘’B’’ anlar kıyamet buradan kopar. Sizlere tavsiyem sessiz kalın ve tartışmalardan uzak durun.

ASLAN:
Bugün iş ve eğitim hayatınızda çok verimli olabilir pek çok insanın dikkatini çekerek saygınlık kazanabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranın ve zamanı lehinize çevirin. Finansal konularda ise sürpriz yatırımlar yapabilir uzun uğraşlar sonucu değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizle aranızda ufak tefek kırgınlıklar söz konusu ise gönlünü alabilir, duygularınızı özgürce ifade etmenin karşılığını mutlu olup mutlu ederek alabilirsiniz.

BAŞAK:
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan kurnaz insanlara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin. Anlık öfkeyle söyledikleriniz bu kişiler tarafından hiç beklemediğiniz şekilde size karşı kullanılabilir. Özel yaşamınızda ise; bekar Başak’lar geçmişte ilgi duyduğunuz ama istediğiniz karşılığı alamadığınız insan karşınıza çıkabilir ve duygusal hayatınız bir anda hareketlenebilir.

TERAZİ:
Gökyüzü bugün aile bireylerinizden birinin özel yaşamında, yaşanacaklarla ilgili olumsuzluklara karşı sakin ve duyarlı davranmanız sorulmadıkça fikir beyan etmemeniz için uyarıyor sizleri. Aksi halde iyi niyetiniz başınızı ağrıtabilir, dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise; eski eş ya da sevgilinizle ilgili haberler alabilir, hiç kimsenin yaptığı iyiliğinde kötülüğünde yanına kalmadığını deneyimleyebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Teraziler sizlerde bugün duygusal konularda uzun zamandır görmediğiniz ilgiyi görebilir fakat kendinizi bir ilişkiye hazır hissetmeyerek ilgi gösteren kişiye ısınamayabilirsiniz.

AKREP:
Gökyüzü bugün kendinizi geçmişle hesaplaşan isyankar bir ruh hali içinde bulabileceğinize işaret etmekte. Geçmişteki hatalarınız özlemleriniz gün boyu zihninizde döner durur. Bu durum fiziksel olarak rahatsızlıkları tetikleyebilir. Geçmişe dönüp yaşananları değiştiremeyeceğinize göre anda kalıp olgunlukla hareket etmek ve yaşama bakışınızı geliştirmek akıllıca olacaktır. İş hayatınızda ise; olumlu gelişmeler yeni bir pozisyon yeni bir imkan söz konusu olabilir.

YAY:
Gökyüzü bugün maddi manevi olumlu bir günde olduğunuzu müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda uzun zaman sonra alacağınız bir terfi ya da zam söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise; eşinizle ilişkiler kopma noktasında ise yeniden bir araya gelebilir, sağlıklı iletişim kurabilir her ikiniz içinde doğru kararlar alabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizlerde bugün tanışacağınız biri aklını başınızdan alabilir.

OĞLAK:
Gökyüzü eski eş yada sevgilinizin kendinizi kötü hissetmenizi sağlayacak suçlamalarda bulunabilir, bugün sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranarak sizi kimsenin yapmadığınız bir şeyle suçlamasına izin vermeyin. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalı isteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın, biraz disiplin sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.

KOVA:
Yoğun ve stresli görüşmeler iş hayatınızda problemlere işaret ediyor. Kısa süreli de olsa zihninizi dinlendirmeye çalışın özellikle de dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsanız daha fazla dikkat etmelisiniz. Gözünüzden kaçan bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise; eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

BALIK:
Güzel yüreğinizin karşılığı sizi gerçekten seven insanların dostların hiçbir karşılık beklemeden sizi desteklemeleri ile önemli girişimlerde bulunarak alacaksınız. Bugün yaşamınızda ki hiçbir konuya tereddütlü yaklaşmayın ve olabildiğince net hatta keskin davranın. Öyle sine kararlı olun ki karşınızda ki insanlar sizi düşüncelerinizden uzaklaştırmaya teşebbüs dahi edemesinler. Özel yaşamınızda ise; değişimin kuvveti elektrik gibi sizi çapar önce titretir ve hemen ardından kendinize getirir ve dağınık düşüncelerinizi toplayarak gerçekçi davranmanıza yardımcı olur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.