1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Duygularınızı açıkça belli ettiğiniz, etrafınızda gelişen olaylara karşı tepkinizi gösterdiğiniz bir gün olacak. Öte yandan beklemediğiniz bir konu hakkında kendinizi bir anda sahnede bulabilirsiniz.

BOĞA: Aşk hayatınızda doyum yaşayamadığınızı, partneriniz tarafından duygusal açıdan gereken ilgiyi görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak karşılıklı paylaşımlarda bulunmak size iyi gelebilir. 

İKİZLER: Bugün çevrenizdekilerden iyi niyetli olmalarını bekliyorsunuz. Desteğe ihtiyacınız var. Ruhunuz ve aklınız karışmış durumda. Soluklanmaya, biraz durulmaya ihtiyacınız var. 

YENGEÇ: Dinlemek ve ruhunuzu yenilemek için kendinize yeni yollar arayacaksınız. Yapmak istediklerinizi bir sıraya koymalı ve planlı şekilde gerçekleştirmeye çalışmalısınız. 

ASLAN: Yapabileceklerinizin, enerjinizin farkında değilsiniz. Kendinizi odakladığınız o konudan uzaklaştırın. Hayatınızdaki var olan problemler bir anda kendiliğinden yok olacak ve buna siz de inanamayacaksınız.

BAŞAK: Bugün yavaş, rahat ve kendi halinizde olacaksınız. Kafanızdaki bazı fikirleri hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ise akşam saatlerinde gündeminizde olacak. 

TERAZİ: Teraziler şu sıralar sizden beklenmeyecek kadar sabırlı ve disiplinlisiniz. Bu sizin için yeni bir yolun habercisi. Yeni bir döngüye girdiniz. Detaylarla uğraşıyorsunuz, çaba sarf ediyorsunuz. 

AKREP: Dikkatinizi verdiğiniz konularda meydana gelen gelişmeler sizi memnun edecek. Alacağınız bazı haberlerle harekete geçebilir ve bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. 

YAY: Gün boyunca kişisel konularda hassas olacaksınız. Gizli düşmanlıklar, çekememezlikler konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Büyük bir istekle başladığınız bazı işlerinizde ummadığınız sonuçlar alabilirsiniz. 

OĞLAK: Enerji ve motivasyonunuzun arttığı bu dönemde aşk ve iş konularında cesur kararlar alabilirsiniz. Ancak bu kararları verirken adımlarınızı dikkatli atmalı, olayların nereye varacağını hesaplamalısınız.

KOVA: Bugün aşk konusunda sizi güzel gelişmeler bekliyor. Girdiğiniz bir arkadaş ortamında beklemediğiniz bir kişi tarafından ilgi görebilir ve yeni bir ilişki için adım atabilirsiniz. 

BALIK: Gün boyunca kendinizi neşeli, sağlıklı ve enerjik hissedebilirsiniz. Neşeli ve enerjik tavrınız çevreniz tarafından fark edilecek ve takdir, ilgi toplayacaksınız. Bu dönemde risk almaya daha yatkınsınız. Bazı önemli kararlar alırken bu riski alabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.