1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İçinize kapandığınız, kendinizle ilgili konuşmalardan uzaklaştığınız günler geride kaldı. Bugün oldukça sosyal olacaksınız.

BOĞA: Sizi hayal kırıklığına uğratanların hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Çalışma hayatınızda yaşanan kıskançlıkların aslında sizi motive ediyor.

İKİZLER: Farklı bakış açıları ile vizyonunuz genişleyecek. Endişelerinizin sizi esir almasına izin vermeyin.

YENGEÇ: Her şeyin bir an önce olmasını istiyorsunuz. Kısa zamanda hızlı hareket etmek istediğiniz için bugün kendinizi fazla yorabilirsiniz.

ASLAN: İş yerinizde yaşanan olayları kişiselleştirerek yok yere kendinize sıkıntı yaratmamalısınız. Daha iyimser olursanız olayların size dönüşü de güzel olacaktır.

BAŞAK: Sevdiklerinizi son zamanlarda ihmal ettiniz. Yakın bir arkadaşınızın sıkıntısına yardım etmek için uğraş vermeniz aranızdaki bağları daha da kuvvetlendirecektir.

TERAZİ: Duygusal tepkiler yerine mantığınızla hareket etmek doğru bir tercih olacaktır. Bitmek bilmeyen enerjinizle yakın çevrenizde aranılan biri olacaksınız.

AKREP: Bir yere bağlanmaktansa kendinize seçenekler sunun. Biraz da eğlenmeye ihtiyacınız var. Kendinizi ihmal etmeyin. 

YAY: Yaratıcılığınızın da katkısıyla farklı projelere imza atabilirsiniz. Partnerinizle inatlaşmalarınız ilişkinizi yıpratıyor .

OĞLAK: Sosyal hayatınızda yaşadığınız iniş çıkışlar yaşanacak. Sevdiğiniz insanlara duygularınızı belli etmekten çekinmeyin.

KOVA: Maddi konularda canınız sıkılabilir. Yardıma ihtiyacınız olduğundan sevdiklerinizden yardım istemelisiniz.

BALIK: Aşk hayatınızdaki durgunluğun farkındasınız. Duygusal olarak içinize kapanmak size göre değil. Yeni insanlarla tanışmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.