1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 TEMMUZ COŞKUSUNU YAŞADILAR
20 TEMMUZ COŞKUSUNU YAŞADILAR

20 TEMMUZ COŞKUSUNU YAŞADILAR

Barış ve Özgürlük Bayramı Mersin’de de kutlandı

A+A-

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 39. Yıldönümü Mersin’de de kutlandı.
KKTC Mersin Konsolosluğu’nun yaptığı yazılı açıklamaya göre, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 39. yıldönümü nedeniyle 19 Temmuz 2013 Cuma akşamı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit ve Gazi Asker Ailelerine Yardım Derneği ile Emekli Astsubaylar Derneği’ne akşam yemeği verildi.

Mersin Cumhuriyet Alanı ve Silifke Kıbrıs Barış Harekâtı Şehitleri Hatıra Ormanı’nda önceki gün, iki ayrı tören düzenlendi. Akşam ise Mersin Subay Orduevi’nde KKTC Mersin Konsolosu Zalihe Erden tarafından Mersin il protokolü ile ilgili dernek üyelerine ve vatandaşlara kutlama resepsiyonu verildi.

KKTC Mersin Konsolosu Zalihe Erden ayrıca Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği adına Mersin’de bulunan

Heyet Başkanı TMT Mücahitler Derneği Girne Şube Başkanı Metin Fahrioğlu, Heyet Başkan Yardımcısı Mehmet Bakkaloğlu ve Kıbrıs Türk Kültür Derneği Mersin Şube Başkanı ile birlikte; Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ile Silifke Kaymakamlığı, Silifke Belediye Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi, Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne şükran ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.