1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ:
Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizle tartışmaktan uzak durmanız sabrınızı sonuna kadar korumanız için uyarıyor sizleri. Haksız ve kırıcı sözler karşısında susabilme erdemini göstermek size hiç bir şey kaybettirmeyecek kazandıracaktır. Buna inanın ve bu şekilde hareket edin.

BOĞA:
Özel yaşamınızda oldukça karışık etkiler altındasınız her şeyin üst üste gelmesi sizi tam da dibe vurdurmuşken yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkabilmenin getirisi ile sizi üzen kıran her şeyi alt edecek ve rahatlayacaksınız.

İKİZLER:
Daha önce maddi olarak zarara uğradığınız konularda hakkınız olanı alabilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Bugün ortaklaşa işlerde sabırlı davranmalı ve ilk sözü ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz. 

YENGEÇ:
Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

ASLAN:
Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

BAŞAK:
Bugün, ailenizle birlikte olmak isteyeceksiniz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek. Arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

TERAZİ:
Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken temkinli olun.

AKREP:
Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları kararlarınızı etkileyebilir. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve bu enerjiyi ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.

YAY:
İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak planlar içindesiniz. Bugün, kazançlarınızın sizi etkileyen artı ve eksilerini yeniden gözden geçirerek, maddi anlamda kafanızda yeni bir tablo oluşturacaksınız. Sınırlarınızı zorlamadan hareket ederseniz, kısa vade sıkıntılarınızı kolay atlatacaksınız.

OĞLAK:
Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Partnerinizin kazançları konusunda düşüncelerinizi açıklamaktan yana değilsiniz.

KOVA:
Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

BALIK:
Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.