1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 YAŞINDA TRAFİĞE KURBAN GİTTİ
20 YAŞINDA TRAFİĞE KURBAN GİTTİ

20 YAŞINDA TRAFİĞE KURBAN GİTTİ

Gazimağusa’dan dün gece yine acı bir haber geldi.

A+A-

Gazimağusa’da, otomobille motosikletin çarpıştığı feci kazada, 20 yaşındaki paket servis elemanı hayatını kaybetti.

Hüseyin ÇİÇEK
 
Gazimağusa’dan dün gece yine acı bir haber geldi. Ülkemizin kanayan yarası trafik kazalarına 20 yaşında genç bir fidanı daha kurban verildi…
 
Eski Gazimağusa-Lefkoşa yolu üzerinden hastane yolu kavşağı üzerinde, otomobille motosikletin çarpıştığı trafik kazasında Azerbaycan uyruklu 20 yaşındaki Heyder Aliyev isimli paket servis elemanı hayatını kaybetti. 
2-212.jpg
 
Poliste alınan bilgiye göre kaza dün saat 21.00 sıralarında eski Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde Gazimağusa Devlet Hastanesi yolu kavşağında meydana geldi. 
Filistin uyruklu 29 yaşındaki Jafar Y.M Abdaldayem isimli sürücü, yönetimindeki EJ 825 plakalı aracı ile Gazimağusa-Tuzla istikametinde seyrederken dikkatsiz bir şekilde hastane yoluna doğru dönüşe geçti ve bu sırada Tuzla-Gazimağusa istikametinde seyreden Heyder Aliyev isimli 20 yaşındaki sürücü yönetimindeki LR 287 plakalı Yemek Sepeti isimli şirkete ait motorun önünü tıkadı. 
Çarpışmanın etkisi ile olay yerinde nabzı duran Heyder Aliyev kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

 

Paket servisinden dönüyordu
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre 2011 yılında ülkemize gelerek Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başlayan talihsiz genç, öğrenciliğinin yanı sıra bulduğu işlerde de çalışarak harçlığını çıkarıyordu. 
Son olarak bir kafeteryada paket servis elemanı olarak işe başlayan Aliyev, Gazimağusa’daki Saklıkent’e yemek siparişini götürmüş ve iş yerine geri dönüyordu. Ancak bu talihsiz kaza sonucunda yaşamını yitirdi.
 
Abdaldayem tutuklandı
Kaza sonrasında polis tarafından tutuklanan Filistin uyruklu sürücü Jafar Y.M Abdaldayem’in bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarılması bekleniyor. Talihiz genç Heyder Aliyev’in cesedine ise bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde otopsi yapılacak. Talihsiz gencin cenazesinin memleketine gönderilmesi bekleniyor.
 
Fotoğraflar: KıbrısGazetesi
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.