1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 YILDIR KULLANIYORUM VAZGEÇMEM
20 YILDIR KULLANIYORUM VAZGEÇMEM

20 YILDIR KULLANIYORUM VAZGEÇMEM

20 yıldır kullanıyorum vazgeçmem

A+A-

Uyuşturucu suçundan tutuklanan ve mahkemeye çıkarılan Fuat Rezvan, yargıcı kızdıran sözleriyle dikkat çekti:

 

Gazimağusa’ya bağlı Korkuteli Köyü’nde bir petrol istasyonunda önceki gün gerçekleştirilen operasyonda 15 gram bonzai ele geçirildi. 
 
Tasarruflarında 15 gram uyşturucu bulunan Fuat Rezvan ve Özdil Ayken ile uyuşturucu maddeyi aldıkları öne sürülen Osman Kapısız gözaltına alınarak dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
 
Mahkemede söz alan zanlı 1 Fuat Rezvan’ın “20 yıldır kullanıyorum, çıkınca yine kullanacağım, ben içiciyim” demesi herkesi şok etti.

 

İhbar doğru çıktı…
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ağustos 2015 tarihinde bir araç içerisinde uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını söyledi. Konu aracı Korkuteli köyünde bir petrol istasyonunda tespit ettiklerini anlatan Özdesoy, zanlı 1 Fuat Rezvan ile Zanlı 2 Özdil Ayken’i araç içerisinde tespit ettiklerini söyledi. Zanlı 1 Fuat Rezvan’ı bacak arasında bulunan bir poşet içerisinde 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulduklarını belirten Özdesoy, Rezvan’ın oturduğu koltuğun önündeki paspasın altında uyuşturucu ile karışık yarı içilmiş sigara izmariti bulunduğunu ifade etti. 

 

Kimden aldıklarını itiraf ettiler…
Zanlılardan elde edilen soruşturmada konu uyuşturucu maddeyi zanlı 3 Osman Kapısız’dan aldığını belirlediklerini söyleyen Özdesoy, zanlı 3’ün de aynı gün evinden tespit edilip tutuklandığını kaydetti. Özdesoy, Kapısız’ın evinde de üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inandıkları hassas terazi bulunduğunu aktardı.

 

Güzelyurttaki evlerinde de arama yapıldı
Güzelyurtta ikamet eden zanlı 1 ile zanlı 2’nin evlerinde arama yapıldığını söyleyen Özdesoy,  zanlı 2 Özdil Ayken’in ikametgahında uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan paket bulunduğunu söyledi.  Zanlının konu uyşturucu maddeyi Adnan Tekeli isminde bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini anlatan Özdesoy, konu şahsın da Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldığını söyledi. Tahkikatın yeni başladığına işaret eden Özdesoy, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
 
“20 yıldır kullanıyorum”
Yargıç Banu Soyer’in söz vermesi üzerine konuşan zanlı 1 Fuat Rezvan, 20 yıllık içici olduğunu belirterek, “Çıktığımda yine içeceğim, ben satıcı değil, içiciyim” dedi. Zanlı 2 ile zanlı 3 avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.
Diyalog
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.