1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 200 VE 600 TL ARASI KADIN TİCARETİ!
200 VE 600 TL ARASI KADIN TİCARETİ!

200 VE 600 TL ARASI KADIN TİCARETİ!

Fuhuş Çetesi cezaevinde!

A+A-

Alsancak’ta bir evde Fas’tan getirdikleri iki genç kadını 200 TL karşılığında pazarladığı tespit edilen ve suçüstü yakalanan üç kişi aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Hafta sonu Alsancak’ta bir evde para karşılığı yabancı kadınları pazarladığı bilgisi, üzerine eve yapılan baskında suçüstü yakalanan 37 yaşındaki Mahmut İnal, 29 yaşındaki Fas uyruklu Souad Marraf İnal ve 63 yaşındaki Muradiye Alpaslan aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Tutukluluk süreleri dolan zanlılar, dün teminat talebiyle yeniden yargıç huzuruna çıkarıldılar.

Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlıların işledikleri suçların yaygınlaştığına değinerek, zanlı Mahmut İnal’ın benzer suçlardan sabıkası olduğuna vurgu yaptı.

Mesutoğlu, zanlıların davaları görüşülünceye kadar zanlı Mahmut İnal’ın 15 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Mesutoğlu zanlılar, Muradiye Alpaslan ve Souad Marraf İnal’ın yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak ikişer bin TL nakdi, KKTC vatandaşı birer kefilin imza edeceği 20’şer bin tL’lik kefalet senedi ve 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmalarına karar verdi.

 

200 ve 600 TL arası kadın ticareti

Ülkeye turist vizesi ile getirdikleri Fas uyruklu 21 yaşındaki K.B. ile 20 yaşındaki M.D.’yi Nisan ve Mayıs ayları arasında birçok erkekle 200 ve 600 TL karşılığında cinsel ilişkiye girmelerini sağladıkları ortaya çıkan zanlılar dün yine yargı önündeydi.

Duruşmada olguları aktaran polis memuru, zanlılar Mahmut İnal, Souad Marraf İnal ve Muradiye Alpaslan’ın “Fuhuşa Teşvik” ve “Fuhuş Yolu İle Geçim Sağlama” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Alsancak’ta çıkarılan olayın ardından Mahmut İnal’ın 2011 yılında “Fuhuşa Teşvik” suçundan yargılanarak 15 gün hapis cezası ve para cezasına mahkûm olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını kaydetti.

Teminatı karşılayamadılar

Mahmut İnal 15 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilirken, 29 yaşındaki Fas uyruklu Souad Marraf İnal ve 63 yaşındaki Muradiye Alpaslan’da mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyerek cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.