1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “2013 – 2014 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ''İMZALANDI
“2013 – 2014 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ''İMZALANDI

“2013 – 2014 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ''İMZALANDI

İskele Belediyesi çalışanlarının sosyal haklarıyla çalışma koşullarını düzenleyen “2013 – 2014 Toplu İş Sözleşmesi” imzalandı.

A+A-

İskele Belediyesi çalışanlarının sosyal haklarıyla çalışma koşullarını düzenleyen “2013 – 2014 Toplu  İş Sözleşmesi” imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesine, Büro-İş Sendikası Başkanı Hüseyin Akyön ile İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun imza koydu.

İskele Belediye Meclisi tarafından oybirliğiyle onaylanan Toplu İş Sözleşmesi gereğince öğrenci, evlenme, doğum yardımı, risk ödeneği, kirlilik ödeneği kalemlerine artışlar getirildi ve kapsamları genişletildi. İmza töreninde Belediye Müdürü ve İşyeri temsilcileri de hazır bulundu.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, “İskele Belediyesi çalışanlarıyla barışık bir Belediyedir. Verimlilik temelinde hizmet esastır. Belediyemiz iş, araç, gereç yönünden zenginleştirilmiş ve kurumsal yapımız bazı eksikliklere rağmen önemli oranda oluşmuştur”  dedi.

Orun, çalışanların maaşı ve sosyal güvenlik haklarının düzenli bir şekilde ödendiğini ifade etti.

Sendika Başkanı Hüseyin Akyön ise Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine anlayış ve iş barışını sağlamadaki çabalarından dolayı teşekkür etti.

İşyeri temsilcisi Mustafa Tosunoğlu da Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin çalışanlara gösterdiği ilgiden ve anlayıştan dolayı teşekkür ederek, İskele halkına disiplinli ve özverili bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.