1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 21 ADET TAHSİLAT MAKBUZU ARANIYOR
21 ADET TAHSİLAT MAKBUZU ARANIYOR

21 ADET TAHSİLAT MAKBUZU ARANIYOR

21 adet tahsilat makbuzu aranıyorı

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir şirkette 7 yıldır veznedar olarak çalışan Odeka Toska, 2013-2014 yılları arasında, şirket pazarlamacılarından aldığı yaklaşık 50 bin TL’yi, şirket hesabına yatırmayarak sirkat ettiği iddiasıyla polis tarafından tutuklandı.

Zanlı Odeka Toska dün tahkikat amaçlı mahkemeye çıkarıldı. Polisin, Toska’ya verilen tahsilat makbuzlarını aradığı belirtildi.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı’ndan Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlü, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Tukay Alper’i mahkemeye tanık olarak dinletti. Alper, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.

Zanlının 7 yıldır bu şirkette çalıştığını anlatan Alper, 21 adet 2 suret tahsilat makbuzunu ve 49 bin 389 TL 45 kuruşu şirket hesabına yatırmayarak sirkat ettiği şüphesiyle gözaltına alındığını kaydetti.

Soruşturmanın yeni başladığını kaydeden Alper, bahse konu 21 adet 2 suret tahsilat makbuzunun arandığını ve alınması gereken ifadeler olduğunu söyledi. Alper, bu aşamada zanlının tahkikat amaçlı 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

KIBRIS

Verilen şahadeti dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlıyla ilgili tahkikatın yeni başladığına bulgu yaptı ve 2 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.