1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İş arkadaşlarınızla aranızda oluşan gergin ortam sizi fazlasıyla sıkıyor olabilir. Tepkilerinizde biraz daha kontrollü olmanızda fayda var.

BOĞA: İş arkadaşlıklarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir. İş hayatınızdaki agresif halinizi ilişkinize yansıtmayın. Sevgiliniz sizden ilgi bekliyor.

iKiZLER: Stresli bir gün geçirebilirsiniz. İş karışıklığı yüzünden bazı problem çıkabilir. Çözüm bulmanız ve sorunları halletmeniz an meselesi.

YENGEÇ: Aile içinde tartışmacı bir tutumda bulunabilir ve kırıcı olabilirsiniz dikkat! Sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilir ve duygusal tepkiler alabilirsiniz.

ASLAN: Sistemli ve düzenli bir biçimde işlerinizi bu hafta idare edebilirsiniz. Çok özel bir şans yakalayabilirsiniz.

BAŞAK: Gün boyunca sahip olduğunuz bazı şeylerin değeri konusunda derin düşüncelere dalacaksınız. Duygularınızı ve tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

TERAZİ: Sürpriz misafirleriniz gelebilir. Maddi gelirinize göre harcama yapmalısınız. Yoksa zor durumda kalabilirsiniz.

AKREP: Bugün hayatınızı, yaşadıklarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal çevrede ilgi odağı olabilirsiniz.

YAY: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz.

OĞLAK: İş ve aile hayatında olumlu haberler alacağınız bir gün sizi bekliyor. İhmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilir, aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA: Bugün oldukça aktifsiniz. Çevrenizle gün boyunca iletişimde olabilir ve bazı organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

BALIK: Bugün kariyeriniz açısından kendinizi gösterme çabası içerisinde olabilirsiniz. Kendinizi ispatlamak, çalışmalarınızı anlatmak isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.