1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün Koç burcu kişileri kendilerini ifade etmekte zorlanıyor. Bu yüzden iletişim kopuklukları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirler. Ancak şansları yine yanlarında olacak. 

BOĞA: Rutin işlerinizle uğraşmak canınızı sıksa da işlerinizi bitirmeye çalışın sevgili Boğalar. Sevdiğiniz kişinin sevgi dolu tavırları sizi hiç olmadığı kadar iyi hissettirecek. Kendinize olan güveniniz artacak. 

İKİZLER: İkizler burcu üyeleri hafta sonuna gününe mutlu giriyor. İstediklerinizi elde etmiş olabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirebilir, eğleneceğiniz yerlere gidebilirsiniz. 

YENGEÇ: Yengeçler niye bu kadar kırılgansınız? Bu hassas ve kırılgan yapınız iletişim sorunları yaşamanıza neden oluyor. Karşınıza çıkan fırsatları da sırf bu yüzden kaçırıyorsunuz. 

ASLAN: Gün boyunca eğlenceli ve neşeli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif alacağınız bir aktivite geçirebilirsiniz. Ona karşı olan hislerinizi açıkça dillendirebilir, sevgi ve iltifat dolu sözlerinizle onu etkileyebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün aşk hayatınızda yeni bir döneme girebilir, yeni kararlar alabilir ve onları uygulamak isteyebilirsiniz. Ayrıca bugün sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Böylece kendinizi yenilenmiş ve sağlıklı hissedebilirsiniz. Yeni haberler de almanız olası.

TERAZİ: Bugün yakın çevrenizle iletişime geçebilir, onlarla hoş sohbetler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilir ve bu durum karşısında şaşkınlık yaşayabilirsiniz. 

AKREP: Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Ona olan duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili yaşanacak problem sizin üzerinize kalabilir. Sakin kalmalısınız.

YAY: İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler söz konusu. Yapacağınız anlaşmalar size büyük kazanç sağlayacak. Parasal sıkıntılarınız geride kalıyor.

OĞLAK: Aşk hayatınızla ilgili çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Mutlu günler size hiç de uzak değil. Sevdiğiniz insana sürpriz yapmalısınız.

KOVA: Yaşam enerjiniz oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İçiniz içinize sığmıyor. Yaşadıklarınız sizi mutlu etmeye devam edeceksiniz.

BALIK: Uzun zamandır beklediğiniz haberi sonunda alacaksınız. Bu haberlerin sonuçları size kazanç sağlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.