1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gerginliğinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize büyük zararlar verebileceği gibi, ani tepkileriniz sizi de yıpratır.

BOĞA: Girişimlerinizde kazançlı çıkacak, istediğinizi alacaksınız. Diğer yandan duygusal yaşamınızda sorunlarınıza hep kendi açınızdan bakmak partnerinizi yoruyor, size kendini ifade etmekten yorulmuş durumda. 

İKİZLER: Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu sizi telaşlandırmasın, planlı hareket ederek bu yoğun dönemi de atlatabilirsiniz. 

YENGEÇ: Bugün kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde eğlenebilir, stresinizi atabilirsiniz. Öte yandan gireceğiniz ortamlarda kendinizi ifade edişiniz, tavırlarınız sempati uyandırabilir.

ASLAN: Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz ortamlar bulabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızın harcamalarınız karşısında yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar maddi açıdan biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz bunu biliyoruz ancak harcamalarınızı da kısıtlamıyorsunuz. Dikkatli olun bizden söylemesi.

TERAZİ: Kafanızı karıştıran sorunları bir kenara almak isteyebilirsiniz. Yeni projeler, farklı fikirler ve atılımlar bugün gündeminizi daha çok meşgul edebilir.

AKREP: Partnerinizle olan ilişkinizde dalgalanmalar olabilir. Karşılıklı olarak özverili davranmanızla bunu da kolaylıkla aşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrar tekrar gündeme getirmemeye özen gösterin.

YAY: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

OĞLAK: Rutin işlerinizle uğraşmak canınızı sıksa da işlerinizi bitirmeye çalışın. Sevdiğiniz kişinin sevgi dolu tavırları sizi hiç olmadığı kadar iyi hissettirecek.

KOVA: Ailenize karşı kırıcı tavırlarınıza son vermelisiniz. Bu tutumunuz size ailenizi yıpratıyor. Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz.

BALIK: Güne enerjik bir şekilde başlayacaksınız. Gün boyunca ailenizle birlikte vakit geçirebilir, dışarıya çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte evde ya da dışarıda keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.