1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç Burcu Yorumu

 

 

Bugün maddi konularda bazı düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız. Pek çok konuda da şanslı bir gününüzdesiniz. Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz. Siz bir erkekseniz sağlık olarak zayıfsınız ayrıca kendinizi riske sokacak şeylere eğilimlisiniz. Kaza ve incinmelere açık olduğunuzu aklınızdan çıkartmayıp, ona göre hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, dikkatleri üzerinize toplayabilir ve güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizden bazı işler isteyebilirler. Konuyu incelemeyi sonraya bırakmanız doğru olmaz. Kendinize güvenin ve yeni çıkan her işi üstlenin. Başarılı olursanız herkesin gözünde büyük değer kazanırsınız.

 

Boğa Burcu Yorumu

 

Bugün maddi konularda daha dikkatli olmalısınız. Yeni gelişmeleri değerlendirmeli ve ciddi çalışmalara hazırlanmalısınız. Daha ılımlı olmadığınız takdirde önemli bir işi elinizden kaçırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde yolunda gitmeyen şeyler varsa onlardan kurtulabilir ve yeni mutlu beraberlikler yaşayabilirsiniz. Size sıkıntı veren ve onarılmaz hale gelmiş olan ilişkileri korumaya çalışmanız ancak sıkıntınızı arttırır. Bir fırsatı değerlendirebilirseniz düşündüğünüzden de iyi duruma girmeniz mümkün olur. Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor. Olayları kendi içinde gelişmeye bırakırsanız, istediğiniz sonucu elde etmeniz daha kolay olabilir.

İkizler Burcu Yorumu

 

Bugün eski bir arkadaşınızla ilgili bazı üzüntüleriniz olabilir. Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın. Yapmak istediğiniz işlerde planlı davranmalı ve ilgili kişilerin de zamanında hareket etmelerini sağlamaya çalışmalısınız. Diğer kimseler konuyu hafife alırlarsa sizin çırpınmanız hiç birşeyi halletmez. Eğer yalnız bir insansanız bugün yeni arkadaşlıklar hakkında ümit verici gelişmeler olabilir fakat onlara güvenmemeniz gerekiyor. Bugün başlatabileceğiniz ilişkilerin sonu iyi gelmez. Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor. Eğer siz bir erkekseniz tanıdığınız bir kadındaki tavır değişiklikleri dikkatinizi çekebilir. Ona birşey belli etmeden dikkatinizi üzerinde tutarsanız farkedeceğiniz şeylerden hayrete düşebilirsiniz.

 

Yengeç Burcu Yorumu

 

Bugün meydana gelecek gelişmeler size büyük bir moral desteği yaratacaktır. Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir. İşyerinizde ortaya çıkacak olan kriz durumlarında aktif gözükmezseniz beceriksiz durumuna düşebilirsiniz. Kararsızlığı bir yana bırakmalı ve derhal harekete geçmelisiniz. Önemli olan, insanların sizi önemli birşeyler yaparmış gibi görmeleridir. Kısa bir süre sonra kendinizle ilgilenemeyecek kadar yoğun olacaksınız. Bu yüzden şimdiden her türlü ihtiyacınızı gözden geçirip, fazla zaman kaybetmeden bunları halletmelisiniz. Yakın olduğunuz kimselerden bazı şeyleri saklamaya çalışmanız mümkündür. Ancak gizlemekle bir yere varamazsınız. Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.Birlikte olduğunuz kimsenin mesela kumar gibi bazı tutkuları sizin ekonomik durumunuzu sarsabilir.

 

Aslan Burcu Yorumu

 

Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bugün özel hayatınızı karıştırabilir. Sosyal ilişkileriniz ve arkadaş toplantılarınız eşiniz veya sevgilinizle aranızı açabilir. Birlikte olduğunuz kimse sizi meşgul eden şeyin, arkadaşlık ilişkilerinizden başka şeyler olduğundan şüphelenebilir. İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız. Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız. Bu durum yakında tepki çekmeye başlayabilir. Size yapılan vaatlerin yerine getirilmelerini de sessiz sedasız beklemekten vazgeçmelisiniz. İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz. Arada bir gündeme getirmeniz iyi olabilir. Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

 

Başak Burcu Yorumu

 

Bugün bazı konularda oldukça işe yarar bilgiler edinebilirsiniz. Bunları değerlendirmek için çok acele etmeyin. Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz. Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir. Bugün yakın dostlarınızla birlikte olmanız ve eski anılarınızı tazelemeniz de olasıdır. İsteklerinizi ifade etmek ve derdinizi dinletebilmek için güzel bir gün. Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır. Bunda sizin bir suçunuz yok. Dolayısıyla kendinize kızmaktan vazgeçip, daha uyumlu fırsatlar beklemelisiniz. Eğer siz evli bir kadınsanız eşinizi, sürekli beraberliği olan bir kadınsanız sevgilinizi kızdıracak davranışlarınız olmuş olabilir. O bunlara o zaman tepki göstermemiş olabilir fakat unuttuğunu zannetmeyin. Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Terazi Burcu Yorumu

Kendinizi fiziksel olarak güçlü bile hissetseniz, belli bir performans kaybınız var ve çevreniz bunu farkediyor. Biran önce silkinip kendinize gelmeniz ve işlerinize gereken özeni göstermeniz gerekmektedir. Bazı bunalımlarınız olabilir ve bunlardan tek başına kurtulamıyor olabilirsiniz. Bu takdirde dostlarınızın destek ve yardımlarını istemekten çekinmemelisiniz. Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır. Aniden bir yere çağrılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir. İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür. Bundan siz de olumsuz yönde etkilenebilirsiniz. Taraf olmamaya özen gösterin. Sarfedeceğiniz bir söz ya da göstereceğiniz bir davranış kavga eden dostlarınızdan birisini kaybetmenize neden olabilir.

Akrep Burcu Yorumu

Bugün, karşınıza çıkması mümkün olan işlerde bilgi ve tecrübenizin eksik olduğunu düşünerek geri çekilmeniz olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde hata etmiş olursunuz. Yetenek ve becerilerinize güvenin. Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz. Eksikliğinden kokrtuğunuz vasıfların aslında sizde, en azından o işe yetecek kadar olduğunu göreceksiniz. Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz. Bunun için kendinize çeşitli bahaneler buluyorsunuz fakat asıl neden cesaretsizliğiniz. Derhal harekete geçmediğiniz takdirde o sizden ümit kesecek.

Yay Burcu Yorumu

Bugün duygusal hayatınızın ön planda olacağı bir gündesiniz. Eğer yalnız bir insansanız yalnızlığınız sona erebilir. Kararsızlıklarınızı çabuk yenmeniz ve önünüze çıkabilecek fırsatlarla ilgili çok çabuk karar vermeniz gerekiyor. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe daha yakın ilgi göstermelisiniz. Son günlerdeki davranışlarınız onu biraz üzdü ve artık onu eskiden olduğu kadar sevmediğinizi düşünüyor. Siz bir erkekseniz bugün yaklaşım ya da teklifleriniz kadınlar tarafından hemen kabul edilebilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz. Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün aşk ve iş hayatınızda iyi haber ve gelişmeler olabilir. Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir. Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir. Bugün size çok gerekecek olan birşeylere sahip olmanız mümkündür. Şansınızın son derece iyiye yöneldiği bir dönemdesiniz. Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz Sevdiğiniz kimselerle birlikte bir iş de yapabilirsiniz. Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür. Bunda sıyrılmalısınız. Bugün davetleri kabul etmemeniz gerekiyor. Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır. Maddi açıdan var olan sorunların çözümlenmesi, sosyal etkinliklere katılmanızı sağlayacaktır.

Kova Burcu Yorumu

Bugün bir dikkatsizliğiniz yüzünden aynı şeyi defalarca yapmak zorunda kalmanız olasıdır. Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. Zorluklar karşısında yardım aramanız boşuna. Bugün aradığınız destek ve yardımı bulamazsınız. Buna karşılık, dikkatinizi toplar da işe dört elle sarılırsanız herşey çok kolay olabilir. İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Elinizdeki işlerin tamamlanması sizi yeni atılımlar için hür bırakacak ve onlar için harekete geçebileceksiniz. Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz. İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir. Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Balık Burcu Yorumu

Bugün hayatınızla ilgili önemli bir karar verip yeni sorumluluklar üstlenmeyi hedefleyebilirsiniz. Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz. Önceden verilmiş kararların meyvelerini toplamanız da mümkündür. Çalışan Balıklar işteki olumlu bir değişikliğe sevinebilir ve ilerisi ile önemli bir beklentiye girebilirler, önemli buldukları bir anlaşmayı gerçekleştirmeye çok yaklaşabilirler. Çalışmayan ve Öğrenci Balıklar da sevindirici bir haberle arzu ettikleri bir konuda etkin bir konum elde edebilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Balıklar ilişkilerinde kabullenmelerini gerektiren herhangi bir değişiklikle karşılaşabilir ve memnun olmayabilirler. Duygularınızı saklama eğilimi gösterebilirsiniz. Yalnız Balıklar da bugün arkadaş çevrelerinden birinden çok etkilenebilir ve karşılık görebilirler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.