1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sevdiğiniz kişiye açılmayı çok istemenize rağmen alacağınız tepkiden korkarak kendinizi frenliyorsunuz. . İşinizle ilgili çıkacağınız seyahatler sizin için yorucu olsa da enerjiniz değişecek ve yeni insanlar tanımak, yeni ortamlara girmek canlanmanızı sağlayabilir.

BOĞA: Geliştirdiğiniz projelerin, ortaya sunduğunuz fikirlerin karşılığını almak konusunda sabırsız yaklaşımınız sizi biraz yıpratıyor. Düşüncelerinizi tek bir yöne odaklayıp, dikkatinizi toplayın.

İKİZLER: Son günlerde hatalarınızı düzeltmeye yönelik adımlarınız ve kendinizi daha çok göstermek için sarf ediyorsunuz. Risk almamaya ve kesin kararlar vermemeye dikkat edin.

YENGEÇ: Uzun zamandır canınızı sıkan bir konu üzerinde çözüme kavuşacaksınız. Her şey yolunda giderken, endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Hayatınızdaki olumlu gelişmelere odaklanın.

ASLAN: Birlikte yaşadığınız kişiyle aranızda yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorun yaşanabilir. İyi bir dinleyici olduğunuz zaman çözülemeyecek problem yoktur.

BAŞAK: Çevrenizden de kolay etkilenebilirsiniz. Ev içinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz, bu günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için iyi bir fikir olabilir.

TERAZİ: Zaman zaman bir takım şeylere aşırı tepki vererek, kendinizi yıprattığınızı görmeniz gerekiyor. Hıncınızı en yakınlarınızdan almamaya dikkat edin.

AKREP: Sabırsız yönünüz öne çıkıyor. Fakat acele ederken işleri daha da karıştırmış olmayın. Yanlış anlaşılmalar canınızı sıkabilir.

YAY: Finansal açıdan beklediğiniz rahatlığa ulaşmış olsanız da, yeni harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin hatasını görüp ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Birçok işi yapmanız gerektiği için hangisinden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Karar vermek için pek doğru bir zaman aralığında değilsiniz. Arkadaşlarınızın tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

KOVA: Yüklendiğiniz fazla sorumlulukların altında ezilmek istemiyorsanız, bugün kendinizi biraz geri çekebilirsiniz. Özellikle duygusal açıdan yoğun olduğunuz bu süreçte yeni bir zorlukla baş etmemek en iyisi.

BALIK: Duygusal açıdan zorlanma hissedebileceğiniz bu günlerde sizi sakinleştirecek hobilerle ilgilenmeniz iyi olacaktır. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.