1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla ile ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişiminizin hızlandığı ve akıcı olduğu zamanlar içerisindesiniz. Sözlerinizde sivri dilli olmanız mümkün. Biraz daha esnek olmanız olası krizlerin çıkmasını önleyebilir. Beklemediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal çevreniz ile organizasyonlar yapmanız olası.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Olaylara ve sorumluluklara daha esnek yaklaşmaya bakın. Maddi konularınızı, bütçenizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Ailenizle ilgili konular da gündeminizi meşgul edebilir. Eski defterler açılabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte organizasyonlar planlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için istek duymanız mümkün. Ertelemiş olduğunuz isteklerinizi hayata geçirmeniz olası. Sosyal fırsatlardan, arkadaşlarınızla bir araya gelmekten keyif alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün çalışma ortamınızda detaylarla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizin takibini yaparken akılcı ve bir sonraki adımı görerek organize edebilirsiniz. Bu yeteneğiniz sizi başarıya götürebilir. Ancak duygusal alanda daha sakin ve pozitif olmaya gayret etmelisiniz. Kafanızı dağıtmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var. Olayları olumlu yönü ile ele almalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde ikili ilişkileriniz ve evliliğiniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz durumlar, hassasiyetler olabilir. İlerleyen saatlerde yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Sabırlı ve iyi bir dinleyici olmaya bakın. Kendinizi daha net anlatmanız yararlı olacaktır. Sosyal gruplar içine katılmanız rahatlamanızı sağlayacaktır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha hırslı ve dikkatli olabilirsiniz. Başladığınız işi tam anlamıyla yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Farklı, orijinal fikirler üretmeniz mümkün. Tüm detayları inceleyerek sonuca gidebilirsiniz. Bugün kontrolünüz dışında gelişen maddi olaylar yaşamanız mümkün. Enerjinizi daha yapıcı şekilde değerlendirmeye, sağlığınıza da özen göstermeye bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara dahi yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Ancak bu alanda biraz daha gerçekçi de olabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmak istemeniz mümkün. Yurt dışı bağlantılı olaylar ile ilgilenebilirsiniz. Çevrenizde keyif aldığınız kişilerin olması sizi mutlu edecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ev ve ailevi konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyisini yapmak için yaratıcı düşünceler geliştirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaptığınız işi tanıtabilir, ilgileri üzerinize çekebilirsiniz. Toprağa, gayrimenkullere ait değişiklikler gündeme gelebilir. Eve yönelik değişiklikler için konsantre olmanız zor olmayacak. Ancak planlarda ani değişiklikler de mümkün.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. İş yerinizin düzenlediği seminer ve toplantılar olabilir. Uluslararası konularda ön planda gösterilebilirsiniz. İş seyahatine çıkmanız mümkün. Geleceğiniz ile ilgili konularda düşünürken sosyal çevrenizdeki kişilerden farklı, yaratıcı görüşler alabilirsiniz. Dostlarınızla organizasyon yapmak keyif verebilir. Yakın çevrenizle çok şey paylaşabileceğiniz bir gündesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Sorumlu olduğunuz konularda aşırı risk almamaya özen gösterin. Zaman zaman kendinizi gergin ve yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeyi ve boş zaman yaratmayı ihmal etmemelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel ya da duygusal olabilirsiniz. Dağınık olmamaya bakın. Sorumlu olduğunuz konularda işleyişe daha fazla önem vermelisiniz. Farklı bakış açıları ile çalışma ortamınızı renklendirebileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Fakat inatçı tavırlarınız etrafınızdaki kişileri görmenizi engelleyebilir. Yeteneklerinizi kullanmaya çalışmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde finansal konularınız gündeminize değiştirebilir. Bazı beklenmeyen gelişmeleri hesaba katmak gerek. Bütçenizi tekrar hesaplamanızda fayda var. Yapmış olduğunuz hesapsız harcamalarınızdan dolayı bütçenizi aşmış olabilirsiniz. Bugün sosyal konulara zaman ayırmak size daha anlamlı gelebilir. Yeni insanlar ve gruplarla bir arada olmak değişik fikirler oluşturmanıza yardımcı olacak. Sezgilerinize de güvenmelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.