1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Yaşadığınız yer, aile ilişkileriniz ve aynı zamanda yakın çevrenizle ilgili meseleler ön planda yer alacak. Elinizdeki olanakları kullanarak yola çıkın ve bunu yakalayacaksınız. Eğer süregelen bir ilişkiniz ilginç fırsatlar çıkacaktır. Hatta çevrenizde yoğun ilgiyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle de karşı cins den. Yani sezgilerinizin artmasıyla güvenceniz de artacak. Maddi açıdan bol harcamalı bir hafta geçirebilirsiniz. Özellikle yeni ve değişik şeylere karşı olan ilginiz sonucunda, masraf etmeniz mümkün. 


 

Boğa
 
Oldukça romantik ve hayalcisiniz. Eşinizle, sevgilinizde ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız. Bu duygusallığınız yüzünden çevrenize karşı her zamankinden daha ilgili ve yardım sever olacaksınız. Ama bu olumlu yönden çok olumsuz yönde de etkileyebilir, sonuçta olaylara karşı isteksiz olabilirsiniz. Bu da iş veriminizi düşürebilir. Kısa sürede toparlanmanızı ve bir an önce silkelenmenizi tavsiye ederim.


 

İkizler
 
Bugün kendinize olan güveniniz her zamankinden iki kat fazla olacaktır. Bu güvence özellikle de iş çevrenizde çıkabilecek tatsızlıkları halletmeniz için olumlu olacaktır. Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak. Fizik olarak biraz yorgun ve fiziksel etkinliklere karşı isteksiz olabilirsiniz İsteğinizin dışında, insanlarla yoğun kontaklar içinde olmanız olasıdır.

Yengeç

 
Bu gün daha dışa dönük bir dönüksünüz. Dışa açılmak bu günlerde yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kısıtlayacak. Bununla birlikte sezgileriniz kısaca altıncı duyunuz bir hayli gelişmiş durumda. Bununla birlikte iç sorunlarınız ikinci plana itilecek. Tabii ki bu da problemlerin çözümü takılabilir. Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu durum gerek sizi gerek ev halkınızı doğrudan ilgilendirebilir ve oldukça üzebilir.


 

Aslan
 
Astrolojik sert bir açı, aksaklıklar yaratabilir ve bugün saat 19:00 ile 21:00 arasında olumsuz olarak etkilenebilirsiniz ama sakın telaş etmeyin çünkü çok ciddi bir durum yok. Sadece ber tartışma veya yanlış anlaşılma olacaktır. Önemli konuları iki gün sonrasına bırakmanız yeterli olacaktır. Para konularındaki uğraşlarınız alışılmıştan daha zor ve yorucu olabilir fakat en azından bu konularda gerileme olmayacağını da söyleyebilirim.


 

Başak
 
Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz. Böyle bir durumda yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir. Ya da hareketli olmanın getirdiği avantajları yaşayan biri olarak bu sıkıntıyı hiç fark etmeyebilirsiniz.. Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.


 

Terazi
 
Ortaya çıkabilecek bir tartışmayı yumuşatabilirseniz beklenmedik bir güven kazanabilirsiniz fakat heyecanınızı kontrol edememek sorunlar yaratabilir. Bir konu üzerinde çok ciddi olarak düşündükten sonra onun verimsiz olduğuna karar verip vazgeçebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak ve bir flörte başlamanız olasıdır. Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.


 

Akrep
 
Sağlığınız fena sayılmaz. Daha çok manevi yöndeki huzursuzluğunuz ve tüketim hırsınız dışında iyi demek istiyorum. Güneşli günlerde yapacağınız kısa yolculuklar ve eğlenceli gezintiler sizi umduğunuzdan daha çok rahatlatacaktır. İçinizde uzun yolculuklarla veya belki de tatil yapmak gibi arzular bulunması olasıdır. Bu eğilimler size bazı önemli paralar harcattırabilir. Evinizde gerek iş ve gerekse yolculuk planlarınız gibi şeyleri engelleyebilecek bazı şeyler meydana gelebilir.



 

Yay
 
İlginiz doğrultusunda hedeflediğiniz sonuca varmak ve bunu korumak için elden geleni yapmalısınız ve hiç kimse sizin ilginizi başka bir yöne sevk etmemeli. Hedefinizin yoluna hiç kimsenin çıkmasına izin vermeyin ve buna dikkat edin ama şüpheci olmayın. Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız gibi birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz. Bu gün iş yeriniz ya da iş ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızdan birisinden kurtulacaksınız. 




 

Oğlak
 
Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir. Bunun başlıca nedeni astrolojik kısıtlamalar. Ortaya çıkacak olan kısa yolculuklar ve geziler sizi rahatlatacaktır. Bazı başarılarınız ve beraberliğiniz çevrenizde sinsice bekleyen insanların uzun süredir gözlemi altında.


 

Kova
 
Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz. Fakat olgun kişiliğiniz sayesinde sabrınızı koruyorsunuz. Ve haliyle asılsız dedikodulara maruz kalacaksınız. Kafanızı takmayın ne de olsa siz işin aslını biliyorsunuz. İşinizle veya bulunduğunuz ortamla ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.



 

Balık
 
Sizin için önemli olan şey sahiplenmek, tamam ve bu konuda pratiksiniz ve yaşamın pratik yönünü yaşarken manevi yönde doğru olanı arıyorsunuz. Ciddi ve önemli işlerinizi ileri bir tarihe bırakmanız yararınıza olacaktır. Verdiğiniz sözleri tutun, bu yüzden en belirgin yönünüz olan güvenilirliği yitirmemelisiniz. Bu gün dost ve arkadaşlarınız yüzünden maddi zarara uğramanız da olası.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.