1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yabancılarla yapacağınız işler istediğiniz kalitede ilerlemeyebilir.Sizin hiç sorun etmeyip, ilerlemek istediğiniz bir noktada ufak ayrıntıları büyüten kişiler hızınızı kesebilir. Her şeyi baştananlatmanız gerekecek

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir haklı haksız mücadelesinin ortasında bulabilirsiniz bugün kendinizi. Belki de normal şartlarda aranızda hiç sorun çıkmayacak diye düşündüğünüz samimiyetine güvendiğiniz biri bugün biraz alınganlık gösterebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ikili ilişkilerde bir inatlaşma ve muhalefet etme hali özellikle dikkat çekecek. Yanlış anlaşılmalara fırsat vermeyecek şekilde hareket edin. Bugün emeğin ve özverinin fazlası konu her ne olursa olsun sizden beklenecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş arkadaşlarınızla iletişim konusu sizi biraz zorlayacak. İstediğinizi, ihtiyacınız olan sonuçları beklerken ya da bunları karşınızdakine açıklarken sorun yaşayabilirsiniz. Hizmetin takdiri için de sabırlı olun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ağır hareket eden insanlar sizi her zamankinden daha çok rahatsız edecek. Emeklerin boşa gitmesi ya da zaman ve para kaybı gibi ölçütleriniz bazıları ile hem fikir olmanızı engelleyecek. Bireysel işlere ağırlık verin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gergin ve huzursuz bir ruh halindesiniz. İnsanların sizi anlamadığını, hislerinizi önemsemediğini düşünebilirsiniz. Bu bakış açısının altından sizin de empati kurmak ile ilgili sorunlarınız olduğu sonucu ortaya çıkabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sözlü ya da yazılı tartışmalardan, karşınızdakine karşı haklı çıkma adına verilen mücadelelerden uzak durun. Kızgınlıkla ya da bir anlık düşüncesizlikle ağzınızdan çıkan sözler sonradan size karşı kullanılabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Maddi ihtiyaçlarınızın yüksek olacağı bir gündesiniz. Önemli harcamalar, ödemeler ya da topluca ve yüklü miktardaki alış verişler açısından hareketli bir gün. Dost ile yapılan alış verişler daha çok dikkat gerektiriyor.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün olaylara sadece kendi açınızdan bakmak ve elde ettiğiniz sonuçları ısrarla kabul ettirmeye çalışmak sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz bir ısrara kalkışmazsanız sizi dinleyecekler. Etkiniz olgunluk ile orantılı olacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kafanızı gereksiz detaylara ve olumsuz olasılıklara takmamaya gayret edin. Söylenen ya da söylenmeyen sözlerin arkasında değişik manalar aramak size aradığınız cevapları getirmeyecek. Zihninizi sakinleştirmeye ihtiyaç var.

 

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün arkadaşlarınızdan biri ile aranızda bir takım anlaşmazlıklar yaşanması mümkün. Size göre haksızlık gibi gelen bir konuda karşınızdakini ikna etmek için vereceğiniz çaba sonuçsuz kalabilir. Kişisel çıkarlara dokunmayın

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş ortamındaki gerginlikler, herkesin kendi sözünü kabul ettirme çabası, patron konumunda olan kişilerin sert ve taviz vermeyen yaklaşımları bugün sizin her zamankinden daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı gerektirecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.