1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve neşelisiniz. İşleriniz planladığınız gibi ilerliyor. Artık isteklerinizi belli bir sisteme oturttunuz ve her çabanızın karşılığını alıyorsunuz.

BOĞA: Bugün oldukça sosyal olacaksınız. Katılacağınız ortamlarda gireceğiniz ikili diyaloglarda oldukça etkileyici olacaksınız. Yeni tanıştığınız bazı kişilerden fikirsel destek alabilirsiniz.

iKiZLER: İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

YENGEÇ: Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN: Bugün gereksiz bir gerginlik içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, ilişkinizi, işinizi sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda içinizde bazı istekler uyanabilir.

BAŞAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacaksınız. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir.

TERAZİ: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

AKREP: Bugün kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Sevdiğiniz kişiye kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmayın.

YAY: Bugün işinizle ilgili doğru kararlar alabilirsiniz. Öte yandan ziyaretine gideceğiniz yaşlı büyüklerinizden hayatla ilgili nasihatler alabilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi belirlediğiniz günlerdesiniz.

OĞLAK: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

KOVA: Bugün iletişim kurmada oldukça başarılı olacak, kendinizi gayet güzel şekilde ifade edeceksiniz. Bu durum aşk hayatınızda sevdiğinizle olan iletişiminizde de olumlu olacak.

BALIK: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.