1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öte yandan bir arkadaşınızın sizinle paylaştığı sırrını gizlemeli ve başka ortak arkadaşlarınıza bahsetmemelisiniz aksi takdirde zor durumda kalabilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları çözmek adına anlayışlı davranmalısınız. Kişisel egolarınızı bir kenara bırakmalısınız.

İKİZLER: Huzursuz edici haberleri gün boyunca ard arda alabilirsiniz. Bu sebeple manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönemde pes etmemeli ve olumlu düşünmeye devam etmelisiniz.

YENGEÇ: Bugün asabi ve gergin olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olmadık yere kırabilir, onlarla gereksiz konularda tartışabilirsiniz. Sakin olmaya çalışmalı, kırıcı olmamalısınız. 

ASLAN: Bugün arkadaşlık ve komşu ilişkileriniz ön planda. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, oldukça eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu ortamda her duyduğunuza inanmamalısınız. Dedikoduya karşı da dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Bugün kendinizi çevreye göstermek, beğeni ve takdir kazanmak istediğiniz bir gün olacak. Öğle saatlerinden sonra sevdiğiniz kişi ve arkadaş grubunuzla küçük bir gezi fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün ofis ortamınızda gizli kalması gereken bazı konular açığa çıkabilir. Olaylar kontrolünüz dışında gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Öte yandan kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

AKREP: Bugün kariyerinizle ilgili tatsız haberler alabilirsiniz. Bu can sıkıcı gelişmelere fazla takılmamak sağlıklı olacaktır. Olayları kendi akışına bırakmalısınız. Ayrıca sıkıntınızı atmanıza yardımcı olacak ailevi aktivitelere katılarak kafanızı dağıtabilirsiniz.

YAY: Aile konusunda sizi zor günler bekliyor olabilir. Aileniz içinde gelişen yeni gelişmelere, yeniliklere adapte olamayabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla buluşup, hoş vakit geçirmek kafanızı dağıtmaya yardımcı olabilir.

OĞLAK: Yaşadığınız bazı olaylar sizi mistik konulara yöneltebilir. Manevi açıdan kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bu dönemde farklı şeyler öğrenme isteğiniz artabilir. Akşam saatlerinde ailenizle ilgili can sıkıcı bir gelişme yaşayabilirsiniz.

KOVA: Gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle ilişkinizin aksayan yönleriyle ilgili tartışma yaşayabilirsiniz. Bu tartışma sizi oldukça etkileyebilir ve işinize odaklanamayabilirsiniz. 

BALIK: Bugün sevdiğiniz bir konuyla uğraşabilirsiniz. Özgürlük duygunuz ağır basabilir ve içinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle ortak bir program yapabilir ve derin sohbetlere dalabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.