1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla şanslı olabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi doğru kullanabilirsiniz. Eski işlerinizden gelen paralar olabilir. Dalgın olduğunuz konulara dikkat edin. İlişkileriniz de daha romantik olabilirsiniz. İş ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararsızlıklar olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda anlaşılmaz olabilirsiniz. Aşkta şanslı durumlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda planlama yapmanız gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. İşlerinizde büyümeye odaklı gelişmeler olabilir. Yabancılardan destek alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Birlikte keyif alacağınız programlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz işlerde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Bugün bazı konularda dağınık olabilirsiniz. İşlerinizi genişletmek için çaba göstermeniz gerekebilir. İşlerinizde gelen paralara var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ev için harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Bugün sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Sözleşmelerde eksiklikler olabilir. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda daha hayalci olabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Genişletmek istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz. İşlerinizden gelecek olan paralar olabilir. Planı gitmenizde fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde harekete geçebilirsiniz. Ani kararlar almadan önce düşünmenizde fayda var. Duygusal nedenlerle yanlış kararlar almamaya özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinize daha fazla zaman ayırmak ve yeni fikirler üretmek için uygun bir gün olabilir. Fazla hayallere dalmamaya özen gösterin. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda genişleme içinde olmak için yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gerçekçi olmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.