1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

A+A-

Koç Burcu

Farkındalığınız artıyor. Uzun vadeli planlar üzerinde çalışmak için son derece uygun bir gündesiniz. Aynı anda farklı noktaları görüp değerlendirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler bu açıdan çok başarılı geçebilir. Pek çok kişi ve grubu gözeterek yapıcı kararlar alacaksınız. İşten gelen destekler konusunda olumlu bir hareketlilik var.Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz. Kötü olan şu ki, o da sizi bekliyor! Gün 24 saat hafta 7 gün bakalım kim kazanacak?

Boğa Burcu

Sorumluluklarınızla ilgili farkındalığınız artıyor. İş konularında daha hırslı ve girişken olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni ve farklı beklentiler içinde olabilirsiniz. Kendinizi öne çıkarmak isteyeceksiniz. Bugün bekleyen evrak işlerinizi halletmeniz gerekebilir. Ayrıca devletle ilgili işlerinizde bazı gelişmeler yaşanabilir.Elinizde hiçbir done olmadan bazı konularda performans göstermeniz veya bazı kişileri benzini ve lastiği olmayan bir arabayla havaalanına bırakmanız(metafor olarak tabii) istenebilir. Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

İkizler Burcu

Bugün duygusal açıdan sizi rahatlatacak ve geliştirecek enerjiler söz konusu olacak. Kendinizi anlama açısından önemli bazı gelişmeler olabilir. Karşılaşacağınız kişiler ve alacağınız tavsiyelere dikkat edin. Sizin için çok yararlı olabilir. Bakış açınız değişebilir. Yeni ve farklı konularla ilgili çalışma yapma kararı alabilirsiniz.Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler. Bu kişilerin olayları görüş şekliyle sizinkisi aynı olmayabilir. Dolayısıyla, tüm göz boyamalara rağmen şüpheci yaklaşmanızda fayda var.

 

Yengeç Burcu

Bugün Kova burcundaki Ay’la birlikte şimdiye kadar kaçındığınız görüşmeleri en sonunda yapabileceksiniz. Fikirlerinizi ve beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Endişelerinizi aşmak için kararlı adımlar atabilirsiniz. Özellikle finansal konularda daha yenilikçi davranabilirsiniz. Ancak öncesinde ortaklarınızla ve bankalarla görüşmeniz gerekebilir.Bazı kişileri memnun etmek uğruna bazı plan veya düzenlemelere onay verebileceğiniz bir haftasonundasınız. Ancak, bir kere daha düşünmenizde fayda var.

 Aslan Burcu

Bugün beraberlik ve ortaklar konuları gündeminizin üst sırasında yer alacak. Size oldukça yakın olan bu ilişkilerinizle ilgili duygularınızı ve beklentilerinizi daha iyi anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşılıklı anlayış daha yüksek olacak. Bu olumlu atmosfer tartışmalı olduğunuz diğer kişi ve konulara da yansıyacak. Tabi rakipleriniz bu durumdan pek hoşlanmayabilir.İstediğiniz kadar cesur, maceracı, heyecanlı veya girişimci olabileceğiniz bir haftasonu. Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Başak Burcu

İş ve çalışma konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Çok yönlü değerlendirme gerektiren projelerde oldukça başarılı olabilirsiniz. Üretkenliğiniz artacak. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için iyi bir gün.Bazı konuları uygulamaya koymakla teoride düşünmek veya olması gerekenle olan şeyler arasında çok önemli farklar olduğunu gözlemleyebileceğiniz bir haftasonu.

Terazi Burcu

Bu dönemde çekiciliğiniz artıyor. İnsanlar yanınızdan ayrılmak istemeyebilir. Duygularınızı saklamayacak, onları hayata geçirebileceksiniz. Ayrıca gün içinde eğlence ve harcamalar konuları öne çıkabilir. Keyifli zaman geçirebileceğiniz kutlamalar veya davetler söz konusu olabilir. Oldukça güzel bir gün geçireceksiniz.Belli konularda en iyi hamlenizi yapmaya çalışma eğiliminizin arttığı bir haftasonu. Ancak, belli konulara kendinizi bağlamadan veya bağlayıcı sözler vermeden önce iki gün daha beklemenizde fayda var.

Akrep Burcu

Arsa ve bina gibi taşınmaz mülklerle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle bu konulardaki anlaşmazlıkları daha kolay çözebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin. Ayrıca evinizle ilgili ihmal ettiğiniz işlere ağırlık verebilirsiniz. Yenileme veya tamirat işleriniz için uzman arayışına girebilirsiniz. Yorulsanız bile eve dair işlerinizi ertelemeyin.Daha önce cazip bulduğunuz bazı teklif veya önerileri şu an anlamlı bulmayabilirsiniz.

Yay Burcu

İletişim ve hareket konularında oldukça yoğun bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerle sıcak paylaşımlarınız olabilir. Gün içinde sık sık dışarı çıkmanız gerekebilir. İşe dair görüşmeleriniz ve yazışmalarınızda başarılı sonuçlar olabilir. Ticari alanlarda fırsatları kaçırmayacaksınız. Bu hızınız bütün çalışma arkadaşlarınızı etkisi altına alacak.Bazı konularda tatminkar görünmeyen seçimler veya planlar yapmak ya da kararlar almak zorunda hissetseniz de, durum bu şekilde olmayabilir. Bu haftasonu için önemli kararları ertelemekte fayda var.

 Oğlak Burcu

Bugün para ve iş konuları en önemli gündem maddeniz olacak. Aklınıza oldukça ilginç fikirler gelebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi ve maddi durumunuzu tekrar gözden geçirebilirsiniz. İş konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Sahip olduğunuz teknolojik aletleri yenilemek isteyebilir, bu yönde harcamalar yapabilirsiniz.Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor. Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

 Kova Burcu

Kendinize dair farkındalığınız artıyor. Duygularınız ve istekleriniz konularında kendinize karşı daha dürüst olabilirsiniz. Bu durum bazı kararlar almanızı sağlayacak. Hassas olduğunuz alanlarda sizi güçlendirecek olumlu adımlar atabilirsiniz. Fiziksel açıdan değişmeye hazır ve isteklisiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Aslına bakarsanız, oluşan iniş çıkışlı durumlar önceden öngörülebilen şeyler olacaktır sanırım.

Balık Burcu

Kişisel gelişiminize faydası dokunacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve hayatı anlamaya dair yoğun bir çaba içine girmeniz mümkün. Bastırdığınız duygularınızla yüzleşme imkanınız olacak. Geçmişten gelen ve size yük olan konuları geride bırakabilirsiniz. Daha anlayışlı ve değişime daha açık olacaksınız.Altından kalkamayacağınız sözler verebileceğiniz bir haftasonundasınız. İleride, vaatleriniz veya verdiğiniz sözler nedeniyle düştüğünüz durumdan nasıl kurtulacağınızı bulamayabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.