1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün, iş hayatınızda biraz sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Beklenmedik olaylar, iş ortamlarınızda bazı karışıklıklara neden olabilir. 

BOĞA: Sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Pek olumlu bir günde değilsiniz.

iKiZLER: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor.

YENGEÇ : Bugün duygularınız karmaşıklaşabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bazı düşünceleriniz değişebilir. Olayları değerlendirmek ve kesin bir karar vermek için aceleci davranmayın.

ASLAN: Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir günde bulunuyorsunuz. Olumlu ve sempatik tavırlarınızla çevrenizde ilgi odağı oluyorsunuz.

BAŞAK: Bugün ilişkileriniz ön planda olacak. Partnerinizle yaşayacağınız gerginlik gereksiz yere huzurunuzu bozabilir. Sakin ve soğukkanlı olmaya çalışmalısınız. Ayrıca son günlerde artan harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

AKREP: Yardımsever tavrınızın, düşünceli ve güçlü empati kurabilme yeteneğinizin daha çok baskın olacağı bugünde bir çok ilişkinizde niyetinizi daha açık bir şekilde ortaya koyabilecek, daha sağlam diyaloglar kurabileceksiniz

YAY: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz. Gün içerisinde geçmişten bugüne yaşadığınız bazı şeyleri düşünebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün oldukça duygusal bir ruh halindesiniz. Ancak enerjiniz ve istekli yapınız olaylardan çok fazla etkilenmemenizi sağlayacak. 

KOVA: Tanışacağınız insanlarla iletişimi sağlam tutmanız ilerisi için iyi olabilir. Karar vermekte çok zorlanıyorsunuz.

BALIK:
 Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.