1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gökyüzü bugün araç sahibi Koç'ları olası problemlere karşı uyarıyor . Buna bağlı gecikmeler aksaklıklar iş hayatınızda ufak tefek problemlere sebep olabilir.

BOĞA: Kendinize güven duyma zamanı. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalısınız.

iKiZLER: Hayatınızla ilgili aldığınız kararlar size iyi gelecek. İyi ki yaptım diyebilirsiniz. Ummadığınız anda elinize para geçebilir.

YENGEÇ : Gökyüzü uzun zamandır hayalini kurduğunuz satın almak istediğiniz bir konunun dostlarınız aracılığı ile yeniden gündeminize gelmesine sebep olabilir ve önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz.

ASLAN: Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz.

BAŞAK: Başarıya odaklanmış durumdasınız. Çok çalışıyorsunuz ve bu durum sizi biraz yoruyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: İş yaşamınızda olan sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Sadece biraz daha sabırlı olmalısınız. Sakin tavrınız takdir toplayacak.

AKREP: Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Fikir ve projelerinizin kabul göreceği şanslı bir süreç sizler için.

YAY: Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile moral bulacaksınız. Mücadele edebilirsiniz. Ne istediğini bilmeden ilerleme kaydedilemez.

OĞLAK: Özel yaşamınızda, bugün sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hemen cevap vermeden önce düşünmeli araştırmalar yapıp detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz.

KOVA: Birlikte çalıştığınız insanların sorumsuzca yaklaşımları sebebiyle yaşanabilecek duruma kontrollü davranarak engel olabilirsiniz.

BALIK: Hayatınızla ilgili kararlar alırken ailenize danışmanızda fayda var. Tek başınıza işin içinden çıkamayabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.