1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sabah saatlerinde yapacağınız sıkıcı toplantılar hayat enerjinizi tüketebilir. Ancak kendinizi bu olumsuz havaya sokmayın zira bugün arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşebilir ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

BOĞA: Aşk hayatınızda riskli bir dönem geçiriyorsunuz. Sabırlı olmalı ve sevgilinizin üstüne gitmemelisiniz. Biraz durup düşünmekte yarar var.

İKİZLER: Bugün ilişkinizi hareketli bir gün bekliyor.Sevdiğiniz kişinin ilgisi ve desteği moralinizi düzeltecek. Yapıcı ve olumlu tutumunuzla çevrenizi etkilemeye devam ediyorsunuz..

YENGEÇ: İş hayatınızdaki yetenek ve yaratıcılıklarınızı agresif şekilde kullanıyorsunuz. Başkalarını ikna etmek ve fikirlerinizi kabul ettirmek durumunda kalacaksınız.

ASLAN: Ailenize zaman ayırın. Aynı zamanda sevgilinize de zaman ayırmanız gerekiyor. Bu yüzden arada kalabilirsiniz. İş ile ilgili sorunlar artabilir.

BAŞAK: Beklenti ve arzularınızı tatlı bir dille anlatmalısınız. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.

TERAZİ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. Aşk enerjiniz yüksek.

AKREP: İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerine dikkat.

YAY: Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu. Kafanızın karışmasına sebep olacak kişilerden ve olaylardan uzak kalmanızda yarar var. Parasal konularda sıkıntı devam ediyor.

OĞLAK: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız yavaş yavaş çözülüyor. Biraz daha sabır.

KOVA: İşbirliği içinde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birinin sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerindeki yoğunluktan sonra akşama doğru şans sizin yanınızda olacak.

BALIK: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Kendinizi olayların akışına bıraktığınızda daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.