1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22  ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

BOĞA: Bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

İKİZLER: Hedefleriniz bugün ön planda olacak. Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. 

YENGEÇ: Otoriteye karşı geliyorsunuz. Bu tavrınız kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir. Kendinizi saygı çerçevesinde otorite konumundaki kişilere ifade etmeye çalışın. 

ASLAN: İsteklerinizle ilgili kafanızda bazı resimler oluşturuyorsunuz ve tükenmez enerjinizle bu resmi çizmek için çabalıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şey akılcı olmaktan uzaklaşmamak olacak. 

BAŞAK: Bugün bazı ikilemlerde kalmanız olası. Kafanız karışık, nasıl davranmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz ancak olayları müzakere etme yeteneğiniz sayesinde bu durumdan kolayca sıyrılabilirsiniz. 

TERAZİ: Bugün oldukça özgürlükçü ve baskıya tahammül edemeyen bir imaj çiziyorlar. Alışılmadık ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşamınızda ise partnerinizle ilgili her konuda oldukça hassas ve duyarlı davranıyorsunuz.

AKREP: Bugün oldukça sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Öte yandan kendi işinizle meşgulseniz daha fazla kazanmanın yollarını arayacak ve bu konuda bazı girişimlerde bulunacaksınız.

YAY: Sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Yeteneklerinizi size özel ve eğlenceli bir şekilde ortaya koyarsanız beklemediğiniz teklifleri alabilirsiniz.

OĞLAK: Şu sıralar her şeyi kontrol etmek isiyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermilisiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

KOVA: Hata yapmaktan, yanlış yapmaktan korkmayın. Bu da bir kazanımdır, deneyimdir. İlişkiniz geçmişe oranla daha ideal bir seviyede.

BALIK: Bugün duygusal açıdan oldukça duyarlı olacaksınız. Özel hayatınızla sosyal yaşamınızı dengeleme sorununuzu çözeceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.