1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Sevgili Koçlar saat 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği sorumluluk üstlenmek anlamına gelir. Kişi bu dönemde, toplum içindeki yerini ve saygınlığını önemsemelidir. Görevlerini disiplinli bir şekilde gerçekleştirmeli, üstüne düşeni ciddiyetle yapmalıdır. Her yıl hemen hemen aynı tarihlerde Güneş-Oğlak burcunda ilerlerken, kariyer hayatınız, iş yerinizdeki pozisyonunuz, toplum içindeki yeriniz, anne-babalık sorumluluğunuz veya anneniz, babanızla alakalı konular üzerinde ciddiyetle durmanız,  hırslı azimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya gayret göstermeniz sizlerden beklenir. Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgindir.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, karşılıklı çıkar ilişkisine dayalı beraberliklerde yaşanabilecek zıtlaşmaların, inatlaşmaların yorucu olabileceğini işaret ediyor. Ancak bizim burada anlamamız gereken nokta, ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmek olmalıdır. Kiminle yola çıkılır, kimlerle paylaşımda bulunulur bunları anlamamızda yarar var.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Bir koç için bu zor olabilir. Fakat ne olursa olsun bu süre içinde sakinlik ve temkinlilik önemlidir. Harcamalara dikkat etmek, alışverişlerde ayarımızı iyi olur. Duygusal açıdan ise güzelliklere sahip olma isteğiniz yükselebilir. Bu isterseniz karşı cins olsun isterseniz hayatın zevk veren tüm olguları fark etmeyecektir, dokunduğunuz, hoşunuza giden her şeyi canınız çekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar saat 02:53 Ay-Pluto görünümü Salı günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu görünüm, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş zamanları,  astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. Yolculuklar iş veya eğitim maksatlı yapılır, prensipler çerçevesinde hareket edilir, hayata daha ciddi anlamda yaklaşılır. Kendimizi geliştirmek için bilgileniriz ve hayatın ciddi yüzünün farkına varırız.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, ikili ilişki ve ortaklıklardaki sevgi alışverişini zorlayıcı bir etki yaratıyor. Bakıyoruz ve birlikte olduğumuz kişiyle aramızdaki farklılıkları daha net gözlemliyoruz. Eğer gerçekten sağlam bir ilişki ise, bu birbirimize yaklaşmamızda vesile olacak. Tam tersi durumda ise, koptuk kopacağız. Burada güven, sadakat, gönül birliği hangi kıstaslara dayanıyor bunlara bakmak lazım.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasındaki Ay-boşluk etkisi, hangi konuda olursa olsun aklımız başımızda hareket etmemizi gerektiriyor. Önceden ayarlanmış bile olsa, yine de duruma bakmanızda fayda var. Değişiklikte bulunmak için uygun zaman değildir. Paranızı, malınızı veya sizin için önemli olan her şeyinize sahip çıkınız. Tamamlanması gereken işleri ele alarak bitirmeye çalışırsanız kolayca üstesinden geldiğinizi fark edebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler, saat 02:53 Ay-Pluto görünümü Salı günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu enerji, bir takım sorunları aşabilmek için, sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir. İş ortaklığında da aynı ilkeler geçerli olacaktır. Hukuki ve yasal haklarınızın farkında olmak gerekir. İnsanın kendine ait doğasını, bir başka kişiyle çıkarlarını gözeterek kurgulamaya çalıştığı bu dönem aslında her anlamda bir test zamanıdır. Bu testten başarıyla geçebilmenin yolu, ilişkideki istikrar, güven olgusu ve dürüstlüktür. Bugüne dek bu sağlanmışsa, her türlü sorun kolaylıkla çözülür.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, çalışma hayatının içinde veya günlük yaşamda biraz keyifsizlik yaşanabileceğini işaret ederek, bizi gerginliğe sürükleyebilecek kişilerden uzak durmamız gerektiğini vurguluyor. Sadece kendini düşünen, başkalarından yararlanmaya çalışan kişilerle aramıza mesafe koyabiliriz. İstediklerimizi elde etmek için, işbirliğinde bulunduğumuz kişilere veya bazı insanlara dikkat etmeliyiz. Sağlığımızı ilgilendiren bir kontrolden geçebiliriz. Bu kontrol sonucu birkaç gün dinlenebiliriz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında, sırlarınızı çok iyi korumanız gerekebilir. Ne kadar güvenseniz de kimseyle paylaşmamalı, maddi ve manevi konularda aldığınız kararları uygulamaya dökmemeli ve yeni bir görüşmede bulunmak yerine beklemede kalmayı tercih etmelisiniz. Tam olarak araştırmadıkça bilgilenmedikçe karşınıza çıkabilecek tekliflere hemen evet demeyiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler 02:53 Ay-Pluto görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veya düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş ilişkinizle alakalı konularda,  kendi öz kimliğiniz ile partneriniz arasındaki farklılıkların belirgin hale geldiği zamanlardır. İlişkideki yerinizi oluşturabilmek için bir takım yenilgiler, belirsizlikler yaşanması ihtimali her zaman vardır. Her iki kişi de bu dönemde birbirine karşı açık ve dürüst şeklide yanaşabilirse, dış veya iç baskılarla el ele verilerek sorunlar çözülürse gayet faydalı olur. İlişkide sabırlılık esastır. Yani her iki tarafın da, bu beraberliğe duyduğu saygı ve sorumluluk hissiyatı kıymetlidir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte genel olarak mesleki statüsü ve geleceği olan, dürüst ve güvenilir kişilere yönelirler veya bu nitelikte kişileri kendilerine doğru çekerler.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde aşkta bir hayli tutkuluyuz. İsteklerimizi elde etmeyi, arzularımızı doyurmayı temel alacağız. Eğer ilişkimizde her şey yolunda ise, bedenlerimiz aşkla buluşur ve tatmin olur. Eğer problem varsa, kıskançlık veya başka nedenle epeyce gerginleşiriz. Yalnızsak eğer, tamamen güvendiğimiz alanlara çekilir, aşktan uzak durmaya çalışırız.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yenilik anlamında düşünülen işlerde beklemediğiniz aksamalar oluşabilir. Genel olarak sorunlarınızı bu etki altında çözmeye çalışmanız, gereksiz inatlaşmalara yol açabilir. Oysaki yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar, Salı günümüzün ilk etkin enerjisi, saat 02:53 Ay-Pluto görünümü olup, ihtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan, o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş çalışma hayatımızdaki sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz,  yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Devlet statüsünde, yöneticilik, yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, ailemiz ve iş hayatımızla ilgili konularda gerginlik yaratabileceğini gösteriyor. Sevgiyi hissetmekte, ailemizle bağımızı güçlendirmekte, birbirimize iyi davranmakta zorlanabiliriz. Bir kopukluk, bir mesafe veya kendimizi tatminsiz hissetmemiz mümkündür.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Duygularınızı ve yaşamınız açısından önem arzeden konuları oldukları haliyle kabullenmeye hazır gibisinizdir. Zaten boşluktaki Ay etkisi altında bir şeyleri yoluna koymak, hele bu duygusal bir mesele ise, oldukça zordur. Benim tavsiyem kesinlikle yeni bir karar almamak ve beklemede kalarak, olaylara daha geniş bir açıdan bakacağınız saatleri tercih etmektir. En doğrusu boşluktaki etki altında, soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde Salı günümüz başlayacak olup, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Güneş-Oğlak burcunda seyrini sürdürecek. Aşk ciddileşir. Partner seçiminde bulunurken, işi gücü olan kişiler tercih edilir. Nasıl bir aile içinde yetiştiklerinden, bugüne dek kurdukları ilişkilerine kadar her şeyi bilmek isteriz. Güvenilirlik önemlidir. Her şey kritik edilir. Olgun ruh yapısında insanlara çekiliriz. Sadece Aşk hayatımız değil, bu dönemde varsa eğer çocuklarımızla alakalı konularda da sorumluluklarımız önem arz eder. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önem arz eder. Bu dönemde genelde işe dönük çalışmalar, uğraşılar bir hayli yoğunlaşır.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, yakınlarımızla aramızda oluşan sorunları işaret ediyor. Tanıdığımız ortamlar, bildik insanlar, oturduğumuz yer bize keyif vermiyor. Bu yüzden de yalnızlığı, sadece kendi değerli bulduğumuz kişilerle olmayı tercih edebiliriz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Önemli mevzularda karar vermek zorunda kalırsanız lütfen iyice düşününüz. Eksiklerin tamamlanması, ihtiyaçların karşılanmasında parasal durumunuza göre hareket ediniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler 02:53 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği zamanlardır. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir. Aile birliği ve güven önemsenir. Satürn-Yay burcu tarafından yönetilen bu süreçte, çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi, nefes aldığınız ortamı, insanları dikkatle seçecek ve olur olmaz kişilerle bağlantılar kurmamaya dikkat edeceksiniz. Benim size tavsiyem hoşgörülü olmayı, insanları prensipleriniz yönünde çerçeve altına almamayı da bilmenizdir. Tabii ki seçici olmak güzeldir. Fakat bu her şeyi çok da köşelemek anlamına gelmemelidir. Tanımak, bilmek, öğrenmek, anlamak gerekir.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, özellikle maddi-manevi anlamdaki paylaşım ve ilişki konularında etkin olduğunu gösteriyor. Bu alanda gerginlikler yaşanması mümkün. Al gülüm ver gülüm hesabı şaşarsa, biz kazanmak isterken, başkaları daha fazla kendini düşünürse tabii ki canımız sıkılır.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında temkinli bir şekilde hareket etmek faydalıdır. Kimi zaman bir hayli sakin hatta içe dönüksünüzdür. Bazen de her şeyi kontrol etmek, sağlam mı değil mi diye ölçüp biçmek ihtiyacı duyarsınız. Başkalarının gözünde, sessizliğiniz bir hayli dikkat çekicidir. Duygularınızı veya herhangi bir konuda düşündüklerinizi ifade etmekten sakınabilirsiniz. Yenilik anlamında yapılan işler açısından uygun olmayan boşluk etkisi, aslında birçok meseleyi gözden geçirme, anlamaya çalışma yönünde yararlıdır

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Sevgili Akrepler, Salı gününün ilk etkili enerjisi, saat 02:53 Ay-Pluto görünümü. Kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş yeteneklerimizin bir alanda ifade edilmesi, sorumluluk sahibi olma, aklımızın kıvrımlarında çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçtir. Güven olgusunun öne çıktığı, yakın çevremizdeki büyüklerimizle irtibatımızın yoğun olduğu bu zaman diliminde çalışkanlık, kendimize ve başkalarına saygı göstermek, ne olduğumuzun ve ne olacağımızın bilincinde ilerlemek yararlıdır. İster istemez her şeyin ciddiye alınması ve ciddiyetle üzerinde durulması gerekebilir. Özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Para kazanmak, geleceğin garanti altına alınması, ilişkimizdeki saygınlık, beraberliğimizin bizim hayatımızdaki önemi gibi bir sürü olgu bu süreçte gözden geçirilir.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkilerde hem tutkuları körüklediğini hem de anlaşmazlıkları vurguladığını gösteriyor. Bir yandan aşka aşığız diğer yandan güvene ihtiyacımız var. Bir gerginlik söz konusu olabilir. Aynı zamanda karşımızdaki kişiyi yola getirmek isteyebiliriz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında inatçılık, kıskançlık özellikle ilişkide bir hayli baskın olabilir. Düşüncelerinizi savunma, kendinize ait olanı sakınma arzunuz yoğundur. Her durumu sağlama almak istersiniz. İlişkinizle alakalı konularda veya özel hayatınızla ilgili meselelerde eğer arzu etmediğiniz durumlar yaşıyorsanız, bunların bir an önce düzelmesini istersiniz. Ancak boşluk etkisi altında dikkat etmeniz gereken konu, sadece kendinizin haklı olduğunuzu düşünmemektir. Eğer bir problem varsa, her iki tarafın da gözden geçirmede bulunması gerekir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

Sevgili Yaylar 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş maddi ve manevi anlamda kendimizi garantiye alma isteğimizin yüksek olduğu bir dönemdir.  Çalışanlar,  maaş artışlarıyla ilgili otoritelerin vereceği kararları beklerler veya konumları gereği görüşmelerde bulunabilirler.  Eğer artışlar uygun oranda değilse rahatsızlık duyabiliriz ancak işimizden ayrılmak veya risk altına girerek, sırf bu nedenle işten ayrılmak istemeyiz.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, yenilik anlamında karar vermeden önce sağlamlığını, güvenliğini çok iyi gözden geçirmek gerekir. Parayla alakalı konularda harcamalara dikkat etmekte yarar vardır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Oğlaklar 02:53 Ay-Pluto görünümüyle Salı gününe merhaba diyeceğiz. Bu görünüm, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bu dönem, Oğlaklar için yeni bir yaş alma, sorumluluk, disiplinli çalışma ve doğanızda bulunan sabırla kendinize yeni hedefler belirleme yönünde kıymetlidir. Bu yıl ki geçiş, Satürn-Yay burcu tarafından yönetildiği için, Oğlaklar şimdi fiziksel ve ruhsal anlamda bilgelik kazanacaklar.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde yaşanan sorgulamaların işaretçisi oluyor. Dışarıdan mı huzur gelir yoksa insanın kendi içinde mi vardır? İlişkiler nasıl olmalıdır, aşkın anlamı nedir? Bunlara bakacağız. Değerlerimizi koruyacağız, sınırlarımızı bileceğiz. İnsanların bunu aşmasına izin vermeyeceğiz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Boğa burcundaki boşluk zamanları genel olarak maddi düşünmenin, rahatımıza düşkünlüğün, zorlanmaya gelememenin işaretidir. Aşk evinizde etkili olacak boşluk etkisi, daha sağlam düşünmenizi sağlar. Kişi değerlerine saygı gösterilmesini bekler. Yeni bir buluşma için pek uygun zaman olmasa da, aşkta ne istediğinizi, ne beklediğinizi belirlemenizde yardımcı olabilir. Kişi her bir noktayı güvenlik çerçevesinde gözden geçirir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

Sevgili Kovalar, Salı gününe, 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde adım atıyoruz. Her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, üretime yönelik düşünmenin, sorumlulukların ve iş ve projeleriniz üzerinde yoğunlaşmanın işaretçisidir.  Yeni bir yıla adım atmak üzereyken, bu yıl neler yaşandı, hangi alanlarda zorlanıldı, gelecek projeleriniz nedir bunlar üzerinde durmakta yarar var. Güneş, ilişki evinizin de yöneticisi olduğundan, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkisi, güvenilirlik, dürüstlük ilkelerini gözetecek, buna göre beraberliğinizi gözden geçireceksiniz. İş ortaklığı gibi durumlar söz konusu olursa, bu dönemde hemen kabul etmeyin. İncelemede bulunun, bu kişileri araştırın veya işin sağlamlık derecesini, uzun vadeli olup olmadığını gözden geçirin.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, aile ve iş hayatımızdaki ilişkilerin önemini vurguluyor. Dışarıda çıkarlarımızı kollarken, içeride huzur beklentimiz bir hayli yoğun. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi bilmek, iş hayatındaki huzursuzluğu eve taşımamak lazım.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Duyguların dışa değil içe doğru akışta olduğu bu zaman diliminde huzur her şeyden önemlidir. Kişi konformist bir bakış açısıyla hayatı ele alır. Bilir ki, keskin sirke küpüne zarardır. Bu nedenle olayları kurcalamak yerine kendi haline bırakmayı tercih eder veya tercih etmesinde yarar vardır. Hayatı kolaylaştırmak, güçleştirmemek lazımdır. Eğer bir sorun varsa, suya atılan taş misali halka halka büyütülmemeli, bir çerçeve altına alınarak incelenmelidir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

Sevgili Balıklar, saat 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde Salı günümüz başlıyor. Bu görünüm, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri boyunca Tüm Balıklar sorumluluk duygusunun anlamını, ifadesini ve gerekliliğini gayet iyi farkındadırlar. Görevine bağlı olan, ideallerini gerçekleştirmek isteyen, mantıklı düşünebilen ve duygusal hassasiyetlerini dengeleyen her Balık için bu dönem ganimet anlamına gelir. Bu yılki geçişi, Satürn-Yay burcu geçişi yönettiği için, kariyer hayatınızla ilgili konuların önemini vurgulamaktadır. Kişisel anlamdaki gelişim, bilgilenme, eğitim, tecrübelerinizi bir alanda göstermek yönünde alınacak sorumlulukların göstergesidir. Artık sosyal ilişkileriniz, gruplarla olan bağlantılarınızda daha ciddi projelere yönelmenizde yarar var.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde, sevdiklerimizden uzakta olmanın duyarlılığı yüksek. Alışkanlıklarımıza düşkünüz. Hem anlaşacağımız hem de huzur bulacağımız insanları çevremizde görmek istiyoruz. Bu hassasiyet bizi biraz yorabilir.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk süresince, rahatınıza bir hayli düşkünsünüzdür. Genel anlamıyla gün boyu, hangi konuda olursa olsun değişimde bulunmak, cesaretle bir işe kalkışmak, bir konuda karar vermek mümkün olmadığı gibi, önerilmez de. Çünkü kişi verdiği kararın sakıncalı, eksik noktalarıyla daha sonra uğraşmak zorunda kalabilir. Ancak çok zorlanacağını söyleyemeyiz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.