1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gündeminizi geleceğinizle ilgili beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Ön göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir. Sevdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Gruplarla ilgili konular sizi meşgul edebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda etkin olabilirsiniz. Gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz bir olaylara yön vermek için çaba göstereceksiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için ortak çalışmalara yönelebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı aşmak için hayatınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda işlerinize yön verecek kararlar almanız gerekebilir. Yeni başladığınız işlere ivme kazandırmak için uygun bir gündesiniz. Ortaklı kazançlarla ilgili gelişmeler olabilir. Sizi zorlayacak işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı beklemediğiniz konularda dalgalanmalar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konulara yön kazandırmak için çaba gösterebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcılığınızı arttıracak şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiler için harcamaya yapabilirsiniz. Duygusal konularda dalgalanmalar olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Ailevi konularda ön göremediğiniz olaylar gündeme gelebilir. Şirket içindeki anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çocuklarınızla ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerde sorumluluk almanız gerekebilir. Üzerinde uğraştığınız işlere yön verebilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir. Yakın çevrenizde daha fazla göz önünde olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle paylaşımlarınıza dikkat edin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi görünür kılmak isteyebilirsiniz. Bunun için ailenizden destek alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde bazı işlerinizi hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kararlı olduğunuz işlerinizde gelişmeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Başarılı olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönünü netleştirmek isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızda daha gerçekçi davranmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar sizi strese sokabilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Emin olmadığınız işlere başlamayın. İş hayatınızda öngöremediğiniz konular olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat edin. Bazı konularda dağılabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.