1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün sizin için kolay olmayacak. Yöneticinize ya da sosyal yaşamınızda çekindiğiniz birine karşı bir şeyleri izah etmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi savunurken agresifleşmemeye özen göstermelisiniz.

BOĞA: Kariyerinizde yetenekleriniz ve yaptıklarınızla anılacak ve bazı önemli işleri bu sayede kapacaksınız. Özel yaşamınızda ise klasik Boğa gururu iş başında olacak. Gururunuz yüzünden partnerinizle aranız açılabilir dikkat!

İKİZLER: Kariyerinizde oldukça iddialı ve statü peşinde olduğunuz bir dönem. Başarılı olmak ve adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Öte yandan sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, onlarla güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 

YENGEÇ: Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

ASLAN: Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmak zarar getirebilir.

BAŞAK: Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. 

TERAZİ: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir. 

AKREP: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

YAY:  Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

OĞLAK: Bugün duygusal hareket edebilir ve çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı görüşmelerde başarılı olabilirsiniz.

KOVA:  Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte çok özel bir gün geçirebilirsiniz. Kısa bir yolculuğa çıkabilir, birlikte romantik anları paylaşabilirsiniz. Kariyerinizde ise yükselmeye başlıyorsunuz.

BALIK:  Çevrenizdeki kişilere karşı tutumunuz oldukça mesafeli. Duygularınızı kısıtlıyor ve renginizi belli etmek istemiyorsunuz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.