1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Ailenize karşı kırıcı tavırlarınıza son vermelisiniz. Bu tutumunuz size ailenizi yıpratıyor. Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz.

BOĞA: Kıskaçlık huyunuz bu günlerde daha da ön plana çıkıyor. Bazı durumları içinize sindiremiyorsunuz. Yapacağınız anlaşmalara dikkat etmelisiniz.

iKiZLER: İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular söz konusu olabilir. Kazançlı taraf siz olucaksınız. Sadece biraz daha çalışmanız gerekecek.

YENGEÇ: Bugün titiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Gün boyunca uyum, denge önem kazanacak ilişkilerinizde. Karşınızdaki kişiyle olan diyaloglarınızda hoşgörülü olmaktan vazgeçmeyin.

ASLAN: İş hayatınızda daha temkinli davranmanız gerekiyor. Olayları akışına bırakırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Sevindirici haberler alabilirsiniz.

BAŞAK: Bugünlerde geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilir ve bu kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızda oldukça yoğun bir tempoyla çalışabilirsiniz. Ancak enerjik ve istekli ruh halinizle üstesinden geleceksiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlarda zamanla çözülüyor.

AKREP: Güne enerjik bir şekilde başlayacaksınız. Gün boyunca ailenizle birlikte vakit geçirebilir, dışarıya çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte evde ya da dışarıda keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.

YAY: Bugün, kariyerinizde önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir veya siz kendiniz işleriniz için hırslı ve yapıcı yanlarınızla harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün itibariyle birkaç gündür üzerinizden taşıdığınız baskı ve gerilimi atıyorsunuz. Aklınıza gelen yeni ve yaratıcı projelerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

KOVA: Bugün güzel haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haberlerin vereceği olumlu etkiyle gün boyu neşeli olacaksınız. Aşk hayatınız gün içinde sizi mutlu edebilir.

BALIK: Bugün aşk hayatınızda romantizmin doruklarındasınız. Sevdiğiniz kişiye duygularınızı açıklayıp, sevginizi ifade edebilirsiniz. Gün içinde eviniz veya ailenize gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.