1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla fırsat bulabileceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konularda destekler bulabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Belirginleşmeye başlayan işlerinize yön kazandırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızdan gelecek paralar olabilir. Akşam saatlerini eşinizle geçirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Aşk hayatınızla gündeme gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Emlak ve toprak ile ilgili konularda hırs yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar açığa çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Akşam saatlerini evinizde sevdiklerinizle geçirebilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kadınlardan alacağınız destekler var. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuları inşa etmek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için daha belirsiz olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün farklı konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir. Çaba gösterdiğiniz işlerden gelecek faydalar olabilir. Sorumluluklarınız aratabilir. Akşam saatlerinde işle ilgili konularda yeni fikirler gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. İlerleme sağladığınız işlerden paralar gelebilir. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.