1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. 22. GAZİMAĞUSA ÇOCUK FESTİVALİ
22. GAZİMAĞUSA ÇOCUK FESTİVALİ

22. GAZİMAĞUSA ÇOCUK FESTİVALİ

Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği’nin düzenlediği Gazimağusa Çocuk Festivali’nin 22’ncisi 31 Mart-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği’nin düzenlediği Gazimağusa Çocuk Festivali’nin 22’ncisi  31 Mart-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Binlerce çocuğu buluşturmayı amaçlayan Çocuk Festivali’nin programı, Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp ile Mağusa Kültür Derneği Başkanı Esen Beyköylü’nün katıldığı basın toplantısında açıklandı.

KAYALP

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, festivalin,  bir yerel yönetim ve sivil toplum örgütünün ülkedeki en uzun süreli işbirliği örneği olduğunu ifade etti.

Kayalp, sosyal sorumluluk projelerinde ilklerden biri olan Çocuk Festivali ile 22 yıldır insana yatırım yaptıklarını belirtti.

Kayalp,  festival ile  amaçlarının  çocukların aile ve okul dışındaki gelişimine ve özgüven kazanmalarına katkı koymak olduğunu vurgulayarak, bu alanda Gazimağusa Belediyesi’nin ülkede öncü durumda olduğunu ifade etti.

BEYKÖYLÜ

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Esen Beyköylü de, Gazimağusa Çocuk Festivali’nin 22 yaşına bastığını, çocukların etkinlikleri heyecanlı bir şekilde beklemesinin organizasyonun gelenekselleşmesini sağlayan en önemli etken olduğunu söyledi.

Beyköylü, festivalin, çocukların küçük yaşlardan itibaren  üretken olmasına ve  gelişimlerine büyük katkı yaptığını belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.