1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öte yandan bir arkadaşınızın sizinle paylaştığı sırrını gizlemeli ve başka ortak arkadaşlarınıza bahsetmemelisiniz aksi takdirde zor durumda kalabilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları çözmek adına anlayışlı davranmalısınız. Kişisel egolarınızı bir kenara bırakmalısınız.

iKiZLER:  Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. 
 
YENGEÇ:   İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar detaylara bu kadar çok takılmamalısınız. Bu durum sizi üzmekten başka bir işe yaramıyor. Olayları akışına bırakın.

BAŞAK: Bugün tam bir işkolik olacaksınız. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeniz bugün olumlu sonuçlanacak.

TERAZİ: İş hayatınızda oldukça yoğun bir tempoyla çalışabilirsiniz. Ancak enerjik ve istekli ruh halinizle üstesinden geleceksiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlarda zamanla çözülüyor.

AKREP: Sürpriz misafirleriniz gelebilir. Maddi gelirinize göre harcama yapmalısınız. Yoksa zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız istediğiniz gibi gidiyor.

YAY: Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olabilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni fırsatlar karşınıza ummadığınız anlarda çıkabilir.

OĞLAK: Gün boyunca kişisel konularda hassas olacaksınız. Gizli düşmanlıklar, çekememezlikler konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir.

KOVA: Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak.

BALIK: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.