1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sorunlara çözüm bulmak yerine onları gözardı ediyorsunuz. Şimdi çözmezseniz ileride daha da büyüyebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlar çözülüyor.

BOĞA: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

İKİZLER: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir.

YENGEÇ: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

ASLAN: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

BAŞAK: Biraz tatil keyfinizi yerine getirebilir. Kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli peşinizde olan biri olabilir. Ona bir şans vermelisiniz.

TERAZİ: Bencil olmaktan vazgeçmelisiniz yoksa bu durum sizi zor duruma sokabilir. Başka insanların haklarına da saygı duymalısınız. Aileniz bu durumdan biraz şikayetçi.

AKREP: Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız düşüncesiz harcamalar yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemesenizde sakin tutumunuzu sürdürmelisiniz.

YAY: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok.

OĞLAK: İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.

KOVA: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

BALIK: Bugün size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.