1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün içi içine sığmayan coşkulu bir haliniz olacak. İsteklerim hemen olsun diye ısrar eden telaşlı ruh halinden çıkabilmek için yakın çevrenizdeki bir kişiden destek alabilirsiniz. Tavsiyeleriyle sizi rahatlatacaktır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Acaba nasıl bir araya getirsem dediğiniz bir para meselesi varsa çözümü beklemek yerine harekete geçin. Eğer sizi bekleyen kısmetlere açık olursanız, daha önce bakıp da göremediğiniz bir fırsat birden size sunulabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İleriye dönük yaptığınız planları revize etme gereği olabilir. Zamanla birlikte belki öncelikleriniz de değişmiştir. Maddi kaygıları bir kenara koyduğunuz zaman en çok neyi istediğinize bakın. Hedefleri objektif değerlendirin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugünlerde evinizi güzelleştirme, bir takım dekoratif değişiklikler yapma, ailevi konularda yapıcı çözümler üretme, ilişkileri sağlamlaştıracak ortak kararlar alma gibi konularda her zamankinden daha çok imkanınız olacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sizin için sosyal çevre değişikliği yaratacak bir gün olacak. Bir arkadaş toplantısında karşınıza farklı ve motivasyonu yüksek biri çıkabilir. Sizdeki etkisi de bu yönde olacak. Üzerinde çalıştığınız işe hız kazandıracak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün herkesin içinde takınacağınız tavır diğer insanların tavrını da değiştirecek. Parasal konuların da içinde olduğu bir çalışmanın içindeyseniz işin muhasebesi açısından özellikle söz sahibi ve yönlendirici olmaya gayet edin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün girişeceğiniz işlerde, yapacağınız planlarda partnerinizin görüşlerini de alın mutlaka. Sadece varlığıyla bile size, uzayan bir kararsızlık durumunda yardımcı olabilir. Gereksiz dolduruşlardan kaçınmakta fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sakarlıklara ve ani gelişen kazalara karşı temkinli olmaya çalışın. Aceleci ve hırsla yapılan hareketler bunlara sebep olabilir. Sizin başınıza gelmese bile birine bu konuda manevi açıdan destek olmanız gerekebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hayatı paylaştığınız kişi ya da kişilerle işbirliği halinde olmak bugün sizin için hayatı kolaylaştırabilir. Ondan gelecek tekliflerine açık olun ancak riskli bir durumun içindeyseniz, maddi açıdan tedbirli olmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Evde elektrik konulu bir sorun ya da teknik bir arıza yaşanması durumunda ihmalkarlık göstermediğinizden emin olun. Kulaktan dolma tavsiyelere uymak yerine işi bir bilene bırakmak, ustasını bulmak çok daha doğru olur.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Anne-babalar çocuğunuzun eğitimi ve gelişimi gibi konularda olumlu bir gelişme yaşanabilir. Sizin onunla yapacağınız nitelikli aktiviteler ve bir aradayken göstereceğiniz örnek davranışlar çok kıymetli olacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Anne-babalar çocuğunuzun eğitimi ve gelişimi gibi konularda olumlu bir gelişme yaşanabilir. Sizin onunla yapacağınız nitelikli aktiviteler ve bir aradayken göstereceğiniz örnek davranışlar çok kıymetli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.