1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız yorulmanıza neden olabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları büyütmemeye özen gösterin. Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda iyileşme meydana gelebilir. Sanatsal uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Teknik konularda gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Riskli durumlara girişmeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. Çözemediğiniz iletişim problemlerinin bugün üstesinden gelebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizle birlikte yeni girişimler söz konusu olabilir. Değişiklikler yaşanabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında değişiklikler olabilir. Bazı konuları öngörmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün teknik konulardaki sorunlar çözüme kavuşabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Sanat ile ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.